Сузана: Симеон бољи у кревету

Сузана Манчић (60) живи пуним плућима. Водитељка и њен вишегодишњи партнер Симеон Оцомокос (62) тренутно уживају на плажама у Шпанији, након чега ће наставити да се одмарају у родној груди њеног партнера - Грчкој.

Србија 28.07.2017 | 12:01
Сузана: Симеон бољи у кревету
Водитељка каже да свог дечка, успешног бизнисмена из Грчке Симеона Оцомокоса, не би мењала ни за шта јер јој пружа сигурност коју не може да има с млађим мушкарцима.



На почетку интервјуа за Курир Старс чувена лото дива открива како проводи врело лето.

- Феноменално. Бас онако како сам замишљала. Идемо за Бразил, гледаћемо мало бразилске гузе, мало ћемо пливати у океану, па ћемо се шврћкати по Копакабани, па мало Сао Пауло, а за крај следе грчка острва.

Па ви баш уживате?

- Наравно, мој живот треба и да се заслужи. Треба бити звезда четрдесет година у земљи Србији. Ја не кажем да сам највећа звезда, никад не могу да напуним Маракану, Арену, па ни Сава центар, али ја сам једна константа на овим просторима, а то много значи. То много говори о мом карактеру, о мојој дисциплини, коју показујем годинама.

Који је ваш савет женама?

- Не трошити време, емоције и енергију на погрешне ствари, а нарочито на погрешне људе.



Ви нисте грешили у трошењу свог времена?

- Много сам грешила, али и учила сам на својим грешкама. Баш сам била грешна. Али знате шта, ја волим своје грешке. Оне су ми показале где сам себе преценила, где сам поклекла, где нисам имала добар поглед на себе, али ни на људе око себе.

Многе жене би да живе као ви. Шта их то спречава да буду слободне попут вас?

- Страхови. Многе жене су у грчу. Ја се не бојим грешке, неуспеха. Нема код мене да нећу нешто, па се после кајем што нисам то урадила. Треба да живимо као да смо најбоље, најлепше, најпожељније. Жене треба да узму оно што им се нуди.

Да ли вас је некад мушкарац одбио?

- Ух, па није да тога није било. Али знате како, један одбије, а онда дође њих пет који те хоће. Бог гледа храбре. Таква сам била целог живота.

Шта то радите мушкарцима па луде за вама? Је ли тајна у сексу?

- Не знају они каква сам ја у сексу. Могу да наслућују, али у суштини немају појма. Али има нешто у мом погледу, осмеху, покрету гузом или у мом ходу што им не да мира. Има нешто што их ослободи страха, па им улије наду.

Плаше ли се жене да ћете им отети мужеве?

- Има и тога. Ја на то не обраћам пажњу. Кад видим да је таква ситуација, само мирно прођем. Не желим да се намећем, нити да некоме компликујем живот. Живот је једноставан. Никога не можеш натерати да буде с тобом или да те воли. Шта мене брига што гледају, па има шта и да се види.

Како се ужива у вашим годинама?

- Баш, баш добро. Ово су најбоље године. Никад ми није било боље. Увек сам у акцији. Лудујем, али сад с мером.

Сан сте млађим мушкарцима.

- Јесам, али ја чувам мог Симеона.

Шта он то има боље од неког млађег?

- Он у мене заљубио на први поглед. Тачније, у року од пет минута, а није знао ни ко сам ни шта сам. Мој Симица је бољи од сваког пилета. И у кревету и овако. Јесте да се младо месо лепи за прсте, али не и за моје. Схватила сам да ови фрајери у црним мајицама који се размећу мишићима у теретани уопште нису кул. Веома ми прија пажња образованог мушкарца, џентлмена, који уме да поклони цвеће и пажњу.



Шта је то Симеон тако лудо урадио па сте откачили за њим?

- Па не лудује он много, али зна какав третман заслужује жена. Фрајери су се мало погубили. Умислили су да су као мангупи и главно им је да ти кажу да си добила целулит, да си се баш угојила, а мени мој Симеон каже: „Сузанакиму, па много си лепа вечерас. Јеси ли то смршала“. Е, таквим стварима и односом према жени мушкарци много добијају. Али нису сви свесни.
Симица вас финансира?

- Не може то тако да се каже. Он је ту да помогне кад затреба. Али он зна да сам ја једна независна жена и да могу без њега. А то је велика ствар.

Извор: Курир

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

јх

28.07.2017 10:33

Тебе је*у еври од Симице :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

28.07.2017 20:28

Ста це спонзорусе су гадна нација кад има пара све јој равно до грцке.

Name

Ти

28.07.2017 11:27

Ти си сто би прост свијет реко обицна бестија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан

28.07.2017 12:15

Сузи легенда ,добро изгледа а памети нема.Зивјеце 100 год

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спонзоруса

28.07.2017 13:43

Не би ни Симица просао да није пун к'о брод и да није потписао предбрацни уговор.Какав дзентлмен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма

28.07.2017 14:14

Ста це муценица није ни њој лако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

28.07.2017 22:17

Не сери о сексу у 60ој.Има паре ти имаш уста и цути живота ти идеш ми на стварку матора саламуро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бале Баки

29.07.2017 08:10

Сузи бас воли ове старе Грке и одлуцила да их проба све до Платона и Аристотела. Услов је само да је будјелар стално пун

ОДГОВОРИТЕ