Suzana: Simeon bolji u krevetu

Suzana Mančić (60) živi punim plućima. Voditeljka i njen višegodišnji partner Simeon Ocomokos (62) trenutno uživaju na plažama u Španiji, nakon čega će nastaviti da se odmaraju u rodnoj grudi njenog partnera - Grčkoj.

Srbija 28.07.2017 | 12:01
Suzana: Simeon bolji u krevetu
Voditeljka kaže da svog dečka, uspešnog biznismena iz Grčke Simeona Ocomokosa, ne bi menjala ni za šta jer joj pruža sigurnost koju ne može da ima s mlađim muškarcima.Na početku intervjua za Kurir Stars čuvena loto diva otkriva kako provodi vrelo leto.

- Fenomenalno. Bas onako kako sam zamišljala. Idemo za Brazil, gledaćemo malo brazilske guze, malo ćemo plivati u okeanu, pa ćemo se švrćkati po Kopakabani, pa malo Sao Paulo, a za kraj slede grčka ostrva.

Pa vi baš uživate?

- Naravno, moj život treba i da se zasluži. Treba biti zvezda četrdeset godina u zemlji Srbiji. Ja ne kažem da sam najveća zvezda, nikad ne mogu da napunim Marakanu, Arenu, pa ni Sava centar, ali ja sam jedna konstanta na ovim prostorima, a to mnogo znači. To mnogo govori o mom karakteru, o mojoj disciplini, koju pokazujem godinama.

Koji je vaš savet ženama?

- Ne trošiti vreme, emocije i energiju na pogrešne stvari, a naročito na pogrešne ljude.Vi niste grešili u trošenju svog vremena?

- Mnogo sam grešila, ali i učila sam na svojim greškama. Baš sam bila grešna. Ali znate šta, ja volim svoje greške. One su mi pokazale gde sam sebe precenila, gde sam poklekla, gde nisam imala dobar pogled na sebe, ali ni na ljude oko sebe.

Mnoge žene bi da žive kao vi. Šta ih to sprečava da budu slobodne poput vas?

- Strahovi. Mnoge žene su u grču. Ja se ne bojim greške, neuspeha. Nema kod mene da neću nešto, pa se posle kajem što nisam to uradila. Treba da živimo kao da smo najbolje, najlepše, najpoželjnije. Žene treba da uzmu ono što im se nudi.

Da li vas je nekad muškarac odbio?

- Uh, pa nije da toga nije bilo. Ali znate kako, jedan odbije, a onda dođe njih pet koji te hoće. Bog gleda hrabre. Takva sam bila celog života.

Šta to radite muškarcima pa lude za vama? Je li tajna u seksu?

- Ne znaju oni kakva sam ja u seksu. Mogu da naslućuju, ali u suštini nemaju pojma. Ali ima nešto u mom pogledu, osmehu, pokretu guzom ili u mom hodu što im ne da mira. Ima nešto što ih oslobodi straha, pa im ulije nadu.

Plaše li se žene da ćete im oteti muževe?

- Ima i toga. Ja na to ne obraćam pažnju. Kad vidim da je takva situacija, samo mirno prođem. Ne želim da se namećem, niti da nekome komplikujem život. Život je jednostavan. Nikoga ne možeš naterati da bude s tobom ili da te voli. Šta mene briga što gledaju, pa ima šta i da se vidi.

Kako se uživa u vašim godinama?

- Baš, baš dobro. Ovo su najbolje godine. Nikad mi nije bilo bolje. Uvek sam u akciji. Ludujem, ali sad s merom.

San ste mlađim muškarcima.

- Jesam, ali ja čuvam mog Simeona.

Šta on to ima bolje od nekog mlađeg?

- On u mene zaljubio na prvi pogled. Tačnije, u roku od pet minuta, a nije znao ni ko sam ni šta sam. Moj Simica je bolji od svakog pileta. I u krevetu i ovako. Jeste da se mlado meso lepi za prste, ali ne i za moje. Shvatila sam da ovi frajeri u crnim majicama koji se razmeću mišićima u teretani uopšte nisu kul. Veoma mi prija pažnja obrazovanog muškarca, džentlmena, koji ume da pokloni cveće i pažnju.Šta je to Simeon tako ludo uradio pa ste otkačili za njim?

- Pa ne luduje on mnogo, ali zna kakav tretman zaslužuje žena. Frajeri su se malo pogubili. Umislili su da su kao mangupi i glavno im je da ti kažu da si dobila celulit, da si se baš ugojila, a meni moj Simeon kaže: „Suzanakimu, pa mnogo si lepa večeras. Jesi li to smršala“. E, takvim stvarima i odnosom prema ženi muškarci mnogo dobijaju. Ali nisu svi svesni.
Simica vas finansira?

- Ne može to tako da se kaže. On je tu da pomogne kad zatreba. Ali on zna da sam ja jedna nezavisna žena i da mogu bez njega. A to je velika stvar.

Izvor: Kurir

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

jh

28.07.2017 12:33

Tebe je*u evri od Simice :)

ODGOVORITE
Name

Dragan

28.07.2017 22:28

Sta ce sponzoruse su gadna nacija kad ima para sve joj ravno do grcke.

Name

Ti

28.07.2017 13:27

Ti si sto bi prost svijet reko obicna bestija.

ODGOVORITE
Name

Dusan

28.07.2017 14:15

Suzi legenda ,dobro izgleda a pameti nema.Zivjece 100 god

ODGOVORITE
Name

Sponzorusa

28.07.2017 15:43

Ne bi ni Simica prosao da nije pun k'o brod i da nije potpisao predbracni ugovor.Kakav dzentlmen!

ODGOVORITE
Name

ma

28.07.2017 16:14

Sta ce mucenica nije ni njoj lako

ODGOVORITE
Name

Dr

29.07.2017 00:17

Ne seri o seksu u 60oj.Ima pare ti imaš usta i cuti života ti ideš mi na stvarku matora salamuro.

ODGOVORITE
Name

Bale Baki

29.07.2017 10:10

Suzi bas voli ove stare Grke i odlucila da ih proba sve do Platona i Aristotela. Uslov je samo da je budjelar stalno pun

ODGOVORITE