Гласаћемо према свом нахођењу

Младен Босић, замјеник предстедавајућег Представничког дома БиХ из СДС-а, рекао је данас да ће Савез за промјене учествовати у раду Представничког дома БиХ јер не жели блокирати рад институција.

Босна и Херцеговина 23.03.2017 | 10:31
Гласаћемо према свом нахођењу
"Познато вам је да је блокиран рад Дома народа, одлуком СНСД-а и ДНС-а, ми не желимо блокирати и гласаћемо о законима по свом нахођењу који буду и интересу РС и БиХ", рекао је Босић.

Клуб народа делагата српског народа у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ саопштио је јуче да је њихов недолазак на сједницу Дома народа ПСБиХ одговор на поступак члана Предсједништва БиХ, Бакира Изетбеговића.

"Наш недолазак на сједницу Дома народа ПСБиХ је био одговор на једностран и ванинституционални поступак Бакира Изетбеговића у вези ревизије пресуде БиХ против Србије. О недоласку на сједницу смо благовремено обавијестили Колегијум Дома народа, што је за резултат имало и одлагање сједнице”, саопштили су делегати из Клуба Срба, Средоје Новић, Небојша Радмановић и Драгутин Родић.

(Независне новине)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Рс

23.03.2017 09:43

Паметно сљедецу це сједницу Бакијеви блокират због крсења одлуке уставног суда о дану РС и тако у круг плата иде а ја лезим

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХРС

23.03.2017 10:09

ФБИХ И РС су практично банкротирале, они да спасе властиту кожу само причају глупости.

Name

Браво

23.03.2017 10:26

Требали сте вец одавно да водите своју политику а не Додикову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управиси

23.03.2017 11:50

Коментар на мјесту,јос само да се Иваниц ослободи да неради ста му Додик казе,јер опозиција је на власти ал ниста несмје да раде како мисле од Додика гласали смо за промјене од данас мислим даце Опозиција радити како они мисле.

Name

демократија је добра

23.03.2017 11:10

Треба да водити своју политику, а градјани РС це на изборима да изаберу са којом политиком се слазу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пенгс

23.03.2017 18:56

Сви који мисле да је БНТВ лако да се бори против аутократске владавине Милорада Додика, нека погледају ста су урадили зељезницари када се он појавио...ако градјани Српске не препознају залагање БНТВ за бољу Српску, ни она неце моци сама...а људи це се покупити и одлазити тамо гдје је боље.

ОДГОВОРИТЕ