Glasaćemo prema svom nahođenju

Mladen Bosić, zamjenik predstedavajućeg Predstavničkog doma BiH iz SDS-a, rekao je danas da će Savez za promjene učestvovati u radu Predstavničkog doma BiH jer ne želi blokirati rad institucija.

Bosna i Hercegovina 23.03.2017 | 10:31
Glasaćemo prema svom nahođenju
"Poznato vam je da je blokiran rad Doma naroda, odlukom SNSD-a i DNS-a, mi ne želimo blokirati i glasaćemo o zakonima po svom nahođenju koji budu i interesu RS i BiH", rekao je Bosić.

Klub naroda delagata srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH saopštio je juče da je njihov nedolazak na sjednicu Doma naroda PSBiH odgovor na postupak člana Predsjedništva BiH, Bakira Izetbegovića.

"Naš nedolazak na sjednicu Doma naroda PSBiH je bio odgovor na jednostran i vaninstitucionalni postupak Bakira Izetbegovića u vezi revizije presude BiH protiv Srbije. O nedolasku na sjednicu smo blagovremeno obavijestili Kolegijum Doma naroda, što je za rezultat imalo i odlaganje sjednice”, saopštili su delegati iz Kluba Srba, Sredoje Nović, Nebojša Radmanović i Dragutin Rodić.

(Nezavisne novine)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Rs

23.03.2017 09:43

Pametno sljedecu ce sjednicu Bakijevi blokirat zbog krsenja odluke ustavnog suda o danu RS i tako u krug plata ide a ja lezim

ODGOVORITE
Name

BIHRS

23.03.2017 10:09

FBIH I RS su praktično bankrotirale, oni da spase vlastitu kožu samo pričaju gluposti.

Name

Bravo

23.03.2017 10:26

Trebali ste vec odavno da vodite svoju politiku a ne Dodikovu.

ODGOVORITE
Name

Upravisi

23.03.2017 11:50

Komentar na mjestu,jos samo da se Ivanic oslobodi da neradi sta mu Dodik kaze,jer opozicija je na vlasti al nista nesmje da rade kako misle od Dodika glasali smo za promjene od danas mislim dace Opozicija raditi kako oni misle.

Name

demokratija je dobra

23.03.2017 11:10

Treba da voditi svoju politiku, a gradjani RS ce na izborima da izaberu sa kojom politikom se slazu...

ODGOVORITE
Name

pengs

23.03.2017 18:56

Svi koji misle da je BNTV lako da se bori protiv autokratske vladavine Milorada Dodika, neka pogledaju sta su uradili zeljeznicari kada se on pojavio...ako gradjani Srpske ne prepoznaju zalaganje BNTV za bolju Srpsku, ni ona nece moci sama...a ljudi ce se pokupiti i odlaziti tamo gdje je bolje.

ODGOVORITE