Ради Манојловић важнија каријера

Берковић изразио жељу да с колегиницом има дете, али Манојловићева још не жели породицу јер није остварила све пословне планове.

Србија 28.07.2017 | 09:44
Ради Манојловић важнија каријера
Рада Манојловић још увек није спремна за мајчинство, па је одбила највећу жељу њеног дечка Хариса Берковића - да му роди дете, сазнаје Курир Старс.

Фолкерки је победник „Звезда Гранда“ неколико пута предложио да направе бебу како би још више учврстили свој љубавни однос, али она му је признала да јој је каријера засад на првом месту и да је још рано за тако важан корак.

''Харис је сигуран да је Рада жена којом жели да се ожени и прошири породицу, па јој је више пута наговестио да хоће дете с њом. Њој је све то симпатично, поготово јер је у почетку мислила да се само шали с њом. Али када је видела да Берковић заиста то жели, била је принуђена да ми каже истину. Није јој пало на памет да га лаже, већ је отворено рекла да није спремна да буде мајка и да има још пословних планова које мора да оствари'', открива извор.



Саговорник Курир Старса тврди да победнику „Звезда Гранда“ није било право кад је Рада одлучно одбила његов предлог. Чак је постао несигуран у њихову љубав.

''Харису је свашта пало на памет због Радиног одбијања. Било му је сумњиво. Растужио се јер није очекивао негативне одговоре сваки пут кад је пита. Тешко му је било при свакој помисли да Рада то неће с њим, јер је за њега то значило да га она не воли довољно. Међутим, на заједничком одмору у Египту схватио је да је Манојловићева у праву и да је и он пренаглио са својом одлуком. Рекао ми је: „Ако нам је суђено да останемо заједно и да имамо породицу, то ће се и десити. нека све иде својим током'',  каже извор Курир Старса близак босанском певачу.

Позвали смо Раду и Хариса за коментар, али они су били недоступни.

Боља ти је црнка од плавуше

Харис Берковић избацио је нови сингл и спот „Проклета“, који је снимио с манекенком Сунчицом Травицом.



Заводницу из Руме му је за нови видео предложила његова девојка Рада Манојловић. Његови фанови су једва чекали премијеру, а допао им се и избор главне глумице.

''Више ти иде црнка него плавуша уз тебе, искрено, друже'', био је један од коментара на Инстаграму.

Извор: Курир

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Сарајлија .

28.07.2017 08:12

Ста реци басу диван пар имацемо ако Богда добту снаху .

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Сарајлију

28.07.2017 11:06

Незна та ни пите нит бурека поготову баклаву направити,а јос мало му мозе мама бити.

Name

Ре Сарајлија

28.07.2017 11:11

Добру за шта? Да гази купус у каци!

Name

Године

28.07.2017 11:01

Е мој сине ако се ти завараваш да ће ти баба родити дете онда су то само младалачки снови. Са старијом девојком можеш само да се добро опустиш јер су искусне и знају шта раде. Ако желиш породицу нађи неку пар година млађу па нека ти рађа децу. Има девојака и лепших и млађих. Леп си момак нађи себи прилику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савет

28.07.2017 11:07

И мог мужа је док је био момак " клепила" десет година старија певаљка. А био је тако као ти леп, згодан, паметан, образован. Једва се исчупао из њених канџи. Упознао је мене и венчали смо се. Ја сам млада од њега пет година. Родила сам му четворо деце. Имамо и једно унуче. И у браку смо више од тридесет година. Још увек се волимо и поштујемо као првог дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

28.07.2017 11:21

које срање хоце он она неце стара.кока за њега је она младицу узивај док си млад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црна Рада

28.07.2017 21:12

Е Радо, црна Радо ако си спала на то да манипулшеш да си у вези са популарним певачем онда си спала на ниске гране. И будала види који однос вас двоје имате. Ти њега нападаш а момку просто непријатно па те држи на одстојању. Нема ту присности. Пусти момка на миру. Навалила си на њега ко смрт на бабу.

ОДГОВОРИТЕ