Траже сједницу парламента БиХ

Посланици СДП-а, Наше странке, СББ-а и А-СДА данас ће упутити захтјев за сазивање хитне сједнице Представничког дома Парламента БиХ због ескалације мигрантске кризе и неименовања делегације БиХ у Парламентарну скупштину Вијећа Европе.
 

Босна и Херцеговина 08.04.2019 | 13:31
Траже сједницу парламента БиХ
Потврдио је ово  сарајевским медијима посланик СДП-а у Парламенту БиХ Саша Магазиновић.

Подсјећамо, данас је истекао законски рок БиХ да поднесе имена своје делегације Парламентарној скупштини Вијећа Еуропе (ПАЦЕ).

То фактички значи да БиХ у Скупштини нема својих чланова за цијелу 2019. годину

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ОСТАШЕ ФОТЕЉЕ

08.04.2019 11:34

МА ЈА. ОСТАШЕ ФОТЕЉЕ. ЈЕДНО 10 ТАК ХИЉАДА ЕУРА МЈЕСЕЧНО. ФИНА ЛОВА. А НИЈЕ ТО ВАЉДА ЗБОГ ОВИХ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

08.04.2019 11:39

А када ли је истекао рок за СМ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.04.2019 12:05

Ма шта ће нам СМ и овако нико ништа не ради за народ БиХ.Красти могу и без СМ.

Name

рибар

08.04.2019 12:00

По ономе колико су доприњели до сада Републици Српској њихови представници, а Федерацији њихови представници у Вијећу Европе у Стразбуру, боље да нико није ни отишао. Ово најискреније пишем и стојим иза сваке ријечи, нису нам ништа помогли, напротив. Српске представнике тамо ништа не пита, муслимански представници лобирају искључиво против Републике Српске, хрватски опет за неке своје интересе, елем, боље да их нема тамо, зар не? Жали Боже једино што тамо нема представника ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ, велики би се посао могао направити. ЗЕЛЕНИ су у ЕУ институција, нпр. "дрмају" Њемачком, најјачом европском државом. У Стзразбуру, у осталом као и у парламенту и влади ЕУ у Бриселу, велики утицај имају зелени, ЕГП-савез зелених партија Европе. Огромна средства су се ту могла излобирати већ ове године, како за еколошку инфраструктуру, тако и за пољопривреду, туризам, образовање. Све те паре-фондове искључиво држе моћни савез ЕГП и додјељује их само државама гдје се ЗЕЛЕНИ питају. Да не говорим колико су солидарни, колико помажу државе у којој се ЗЕЛЕНИ питају, односно, колико би они као одани партнери, све због нас лобирали и колико постигли на позитивној афирмацији дејтонске БиХ, тачка. Поздрав Никола Лазаревић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рум плоцица

08.04.2019 13:43

Је ли знао неки страни језик тај нас представник или су га послали онако?

Name

Горан

08.04.2019 14:07

Пропала бих, треба је мирно размонтирати да сви одахну. А и боље би се слагали живећи једни поред других.

Name

ре

08.04.2019 19:22

То је неминовно данас сутра за пет дана за пет година или један вијек. Оваквој творевини нема опстанка и то не сто ми Срби то толико зелимо него цемо у будуцности толико сметати муслиманима и њиховим интересима да це нас они избацити. Муслимани хоце своју исламску дрзаву а ми им сметамо зато це доци до мирног разлаза.