Traže sjednicu parlamenta BiH

Poslanici SDP-a, Naše stranke, SBB-a i A-SDA danas će uputiti zahtjev za sazivanje hitne sjednice Predstavničkog doma Parlamenta BiH zbog eskalacije migrantske krize i neimenovanja delegacije BiH u Parlamentarnu skupštinu Vijeća Evrope.
 

Bosna i Hercegovina 08.04.2019 | 13:31
Traže sjednicu parlamenta BiH
Potvrdio je ovo  sarajevskim medijima poslanik SDP-a u Parlamentu BiH Saša Magazinović.

Podsjećamo, danas je istekao zakonski rok BiH da podnese imena svoje delegacije Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe (PACE).

To faktički znači da BiH u Skupštini nema svojih članova za cijelu 2019. godinu

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

OSTAŠE FOTELJE

08.04.2019 11:34

MA JA. OSTAŠE FOTELJE. JEDNO 10 TAK HILJADA EURA MJESEČNO. FINA LOVA. A NIJE TO VALJDA ZBOG OVIH NARODA.

ODGOVORITE
Name

007

08.04.2019 11:39

A kada li je istekao rok za SM???

ODGOVORITE
Name

Re

08.04.2019 12:05

Ma šta će nam SM i ovako niko ništa ne radi za narod BiH.Krasti mogu i bez SM.

Name

рибар

08.04.2019 12:00

По ономе колико су доприњели до сада Републици Српској њихови представници, а Федерацији њихови представници у Вијећу Европе у Стразбуру, боље да нико није ни отишао. Ово најискреније пишем и стојим иза сваке ријечи, нису нам ништа помогли, напротив. Српске представнике тамо ништа не пита, муслимански представници лобирају искључиво против Републике Српске, хрватски опет за неке своје интересе, елем, боље да их нема тамо, зар не? Жали Боже једино што тамо нема представника ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ, велики би се посао могао направити. ЗЕЛЕНИ су у ЕУ институција, нпр. "дрмају" Њемачком, најјачом европском државом. У Стзразбуру, у осталом као и у парламенту и влади ЕУ у Бриселу, велики утицај имају зелени, ЕГП-савез зелених партија Европе. Огромна средства су се ту могла излобирати већ ове године, како за еколошку инфраструктуру, тако и за пољопривреду, туризам, образовање. Све те паре-фондове искључиво држе моћни савез ЕГП и додјељује их само државама гдје се ЗЕЛЕНИ питају. Да не говорим колико су солидарни, колико помажу државе у којој се ЗЕЛЕНИ питају, односно, колико би они као одани партнери, све због нас лобирали и колико постигли на позитивној афирмацији дејтонске БиХ, тачка. Поздрав Никола Лазаревић

ODGOVORITE
Name

Rum plocica

08.04.2019 13:43

Je li znao neki strani jezik taj nas predstavnik ili su ga poslali onako?

Name

Горан

08.04.2019 14:07

Пропала бих, треба је мирно размонтирати да сви одахну. А и боље би се слагали живећи једни поред других.

Name

re

08.04.2019 19:22

To je neminovno danas sutra za pet dana za pet godina ili jedan vijek. Ovakvoj tvorevini nema opstanka i to ne sto mi Srbi to toliko zelimo nego cemo u buducnosti toliko smetati muslimanima i njihovim interesima da ce nas oni izbaciti. Muslimani hoce svoju islamsku drzavu a mi im smetamo zato ce doci do mirnog razlaza.