Отели Албанца па тражили новац

Како су двојица разбојника у Рашки киднаповала човека са Космета. Пасколија држали у Аранђеловцу, лисице стављене у Београду

Србија 23.04.2018 | 09:52
Отели Албанца па тражили новац
Заједничким радом полиција у Београду, Краљеву и Крагујевцу расветљена је отмица педесетогодишњег Албанца с Косова и Метохије, како “Новости” сазнају, а ухапшене су две особе током примопредаје новца у једном познатом ресторану у Београду.

Шаћир Пасколи (50) и двојица осумњичених за отмицу, ухапшени Зоран Ј. (48) из Куршумлије и Иван С. (43) из Београда, у Рашки су се нашли, како незванично сазнајемо, због купопродаје земљишта на Космету. Међутим, 17. априла њих двојица су, како се сумња, Пасколија отели и заточили у једној кући код Аранђеловца.

- Држали су га у једној викендици, а примопредаја новца требало је да се догоди у Београду. Њих двојица су тражили 100.000 евра да би ослободили Албанца - сазнајемо од извора блиског истрази.

Новац је требало да им донесе Пасколијев пословни партнер из Београда. Договор је наводно био да се састану у једном популарном престоничком локалу, како би платио откуп за Пасколија.

Ипак, приликом примопредаје новца полиција је ухапсила осумњичене. Како незванично сазнајемо, Иван С. је одраније познат полицији и иза њега је више кривичних пријава због крађа и разбојништава. Његова викендица је била место где су држали Шаћира Пасколија, и полиција је претресла цео тај објекат.



- У претресу викендице И. С. пронађени су пиштољ, ловачки карабин и 16 комада муниције, па ће против њега бити поднета и кривична пријава због недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја - навели су у недељу из МУП.

По налогу надлежног тужилаштва, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати, после чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

(Новости)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вирус

23.04.2018 09:14

Док ми терамо правду они оцистисе Косово и протерасе србски зиваљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

и ста

23.04.2018 09:59

Сад треба да испаштају неки ..људи.

ОДГОВОРИТЕ