Ко купује, на одмор путује!

Данас је у Тропиц маркету Бијељина почела велика наградна игра под слоганом „Ко купује, на одмор путује“ која ће трајати до 26. августа текуће године.

Република Српска 28.07.2017 | 10:14
Ко купује, на одмор путује!
У наградној игри могу да учествују сви купци Тропиц маркета Бијељина, са пребивалиштем у Републици Српској, који остваре куповину у минималном износу од 10 конвертибилних марака.

Врели љетни талас наградне игре захватио је Бијељину и доноси 12 фантастичних путовања, односно по три путовања у Грчку, Будву, Врњачку Бању и на Златибор. Путовања су на бази полупансиона за двије особе, са укљученим превозом и то 10 дана у Грчкој те по седам дана на осталим дестинацијама.

„Наградна игра 'Ко купује, на одмор путује' је још један од начина на који желимо да се захвалимо својим купцима за повјерење које нам свакодневно указују. Има ли бољег поклона од одласка на путовање у овим врелим љетним данима? Сигурни смо да ће примамљиве дестинације и врло једноставан начин учешћа са минималним износом куповине обрадовати наше купце“ – навела је Александра Марковић, портпарол домаћег трговачког ланца Тропиц.

Све што купци треба да ураде како би учествовали у наградној игри јесте да на полеђини фискалног рачуна напишу своје податке: име, презиме, адресу, град и број телефона те да рачун убаце у назначене кутије. Извлачење рачуна срећних добитника одржаће се 27. августа у Тропиц маркету Бијељина, са почетком у 12:00 часова. На дан извлачења биће уприличен вишечасовни забавни програм и активности за цијелу породицу.

Све информације о наградној игри, правилима учешћа и извлачења купци могу да добију у Тропиц маркету Бијељина, путем бесплатне инфо линије на број 0800 50 243 те на Фацебоок страници Тропиц маркет Бијељина.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар