Ko kupuje, na odmor putuje!

Danas je u Tropic marketu Bijeljina počela velika nagradna igra pod sloganom „Ko kupuje, na odmor putuje“ koja će trajati do 26. avgusta tekuće godine.

Republika Srpska 28.07.2017 | 10:14
Ko kupuje, na odmor putuje!
U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi kupci Tropic marketa Bijeljina, sa prebivalištem u Republici Srpskoj, koji ostvare kupovinu u minimalnom iznosu od 10 konvertibilnih maraka.

Vreli ljetni talas nagradne igre zahvatio je Bijeljinu i donosi 12 fantastičnih putovanja, odnosno po tri putovanja u Grčku, Budvu, Vrnjačku Banju i na Zlatibor. Putovanja su na bazi polupansiona za dvije osobe, sa uključenim prevozom i to 10 dana u Grčkoj te po sedam dana na ostalim destinacijama.

„Nagradna igra 'Ko kupuje, na odmor putuje' je još jedan od načina na koji želimo da se zahvalimo svojim kupcima za povjerenje koje nam svakodnevno ukazuju. Ima li boljeg poklona od odlaska na putovanje u ovim vrelim ljetnim danima? Sigurni smo da će primamljive destinacije i vrlo jednostavan način učešća sa minimalnim iznosom kupovine obradovati naše kupce“ – navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Sve što kupci treba da urade kako bi učestvovali u nagradnoj igri jeste da na poleđini fiskalnog računa napišu svoje podatke: ime, prezime, adresu, grad i broj telefona te da račun ubace u naznačene kutije. Izvlačenje računa srećnih dobitnika održaće se 27. avgusta u Tropic marketu Bijeljina, sa početkom u 12:00 časova. Na dan izvlačenja biće upriličen višečasovni zabavni program i aktivnosti za cijelu porodicu.

Sve informacije o nagradnoj igri, pravilima učešća i izvlačenja kupci mogu da dobiju u Tropic marketu Bijeljina, putem besplatne info linije na broj 0800 50 243 te na Facebook stranici Tropic market Bijeljina.

BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar