Јеленина мајка остала без динара и хљеба

Откако је Јелена убијена, остала сам без било каквих примања, немам новца ни за лекове, ни за храну... Шта ће ми и да једем и да се лечим, кад нема моје ћерке, боље је да ме нема.

Србија 18.07.2016 | 22:43
Јеленина мајка остала без динара и хљеба
Зорица Крсмановић, мајка убијене "звезде Гранда" Јелене Марјановић, после ћеркине смрти живи у тешкој беди, без пребијене паре и буквално нема шта да једе!

Откако је Јелена зверски убијена 2. априла на насипу у Борчи, Зорица нема ама баш никаква примања, осим што су јој у неколико наврата помогле сестре и рођаци. Како је рекла Информеровом новинару, изгубила је сваку вољу да се бори и не жели више ни да живи без ћерке јединице.

Неће да се лечи

Зорица каже да у последњих 107 дана, откако нема Јелене, нема снаге ни да размишља о сопственој егзистенцији.

"После Јелениног убиства остала сам без динара... Хране скоро и да немам, лекове не могу да купим јер немам новца. Нити ћу да једем, нити ћу да се лечим, шта ће ми лекови и хлеб, кад немам Јелену поред себе. Не могу да размишљам о томе, немам снаге да се лечим, нити то желим" плачући је рекла Зорица, која иначе не прима мужевљеву пензију јер због појединих законских решења на то није остварила право.

Она додаје да јој тренутно помажу само сестре:

"Рачуни за струју били су око осамдесет хиљада динара, са неким дугом одраније. Све то су платиле моје сестре. Сад више ни оне немају, много новца су потрошиле на мене, тако да више немам никаквих прихода. Уз то, изгубила сам и вољу да се борим, живот ми је изгубио смисао без ћерке."

Јелена ми у сну каже: 'Мама, биће све у реду'
Зорица је плачући рекла да Јелену сања сваке ноћи и да јој она у сновима говори како ће све бити у реду. Пре неко вече ми је рекла да се не секирам јер ће сви проблеми бити решени за неколико дана.
"Смејала се, гледала ме је у очи и рекла ми је да будем јака, да се борим јер ће све ускоро да се заврши. Покушавала сам да је питам неке ствари, али нисам успела, а она је само причала и смејала се. Једино због тога што ми је она рекла да се борим и да будем јака, ја ћу са сестрама отићи код лекара" каже Зорица.

Гоца Јосивљевић, Зоричина сестра, каже да је Зоричино здравствено стање веома лоше и да због тога мора да иде код лекара.

"Ових дана треба да је поведемо у болницу, да уради нека снимања. Скенер у болници је у квару, па то снимање морамо да платимо у некој приватној клиници. Верујте, она због туге за ћерком одбија и да се лечи. Само она зна како је њеној души и колико је боли Јеленина смрт. Једина утеха и нада јој је унука Јана, само за њу живи и брине се да њој буде добро" каже Гоца.

Нема ни пензију

Зорица је данима затворена и не излази из куће, а у посету јој долазе само сестре и поједини рођаци. Гоца каже да ће потражити помоћ од државе како би Зорици обезбедила социјалну помоћ.

"Молим све институције и организације да нам помогну. Не можемо је сада оставити саму, морамо јој обезбедити нека примања, било колика да су, њој је то довољно за храну и лекове. Она због правних зачкољица нема право ни на пензију покојног мужа, то довољно говори у колико је тешкој ситуацији" каже Гоца и додаје да сви који желе да помогну Јелениној мами Зорици уплате могу извршити на жиро рачун број 160-5100102280779-81 у Банци Интези.

Извор: Информер

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

надам се

18.07.2016 20:56

Да овај случај зна Александар Вучић, председник Владе, сигурно би помогао овој жени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Један ЦОВЕК и једна ПАТКА

18.07.2016 22:02

Требала је доци у зграду владе кад је свемоцни примао посјете...

Name

Комуњара

18.07.2016 22:32

А ко је Вучиц да одлучује о зивиту и смрти. Зар не би требала дрзава да има систем да помогне свим људима у оваквој ситацији

Name

Кумиц

18.07.2016 21:03

Ако нема динара и хљеба па вади еуре и доларе из царапа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦВРКО

18.07.2016 22:39

ЈА САМ ГЛЕДО ВУЦИЦА ЛИЦНО НА ТВ ПРИЈЕ ИЗБОРА КАД КАЗЕ ДА ОН ЗНА КОЈЕ УБИО ЈЕЛЕНУ АЛ СЕ ЦЕКА ХАПСЕЊЕ ПОСЛЕ ИЗБОРА. ИЗБОРИ ПРОДЗОСЕ ВУЦИЦ СЕ УЦУТО САД НЕМА УБИЦЕ. ХЕБО ВАС ВУЦИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцко

19.07.2016 16:09

Један ЦОВЕК и једна ПАТКА!

Name

ФАНТОМКА Савамали

20.07.2016 06:15

Рекао је Вуциц да це казнити одговорне, рецимо Малог... и ста би... Велико ниста, као и сам Вуциц, НИСТА!

Name

Пасха

19.07.2016 01:23

Господјо недај се,зелим све најбоље,а убицу објесити на сред Београда

ОДГОВОРИТЕ