Београд прича о освети преварене дјевојке

Редакцији Телеграфа јавила се девојка која је усликала један необичан плакат у београдском насељу Видиковац. Наиме, Београђанку М.М., дечко са којим је била четири и по године у вези, покушао је да превари са Драганом, њеном најбољом другарицом.

Србија 18.07.2016 | 22:20
Београд прича о освети преварене дјевојке
Када је М.М. сазнала да је дечко хтео да је превари и притом слао експлицитне поруке њеној другарици, одлучила је да му се освети. Како нам је објаснила њена другарица Драгана, да не би уништавале његову имовину (мислећи на аутомобил који вози) одлучиле су да излепе срамне плакате са његовим именом и сликом по целом Београду.

"Они су се забављали јако дуго, притом он није знао да смо нас две другарице. Ја сам га упознала када је требало да ми прода аутомобил. Од тада је кренуо да ми шаље поруке и фотографије. После неког времена он је “провалио” да обе знамо шта ради. Састала сам се са њим у једном кафићу, а касније је дошла и његова девојка, тј.моја другарица. Пребледео је, није знао шта да каже, само је молио да му се врати и да није све онако као што изгледа. Овим плакатом желим да апелујем на све девојке ако га сретну, да обрате пажњу, јер је преварант", прича Драгана.

Плакат је завршио по целом Београду, као и на његовим колима.


На плакату стоје лични подаци момка, чиме се бави и шта ради. Девојке га нису штеделе, па су откриле и да не зна да ради ништа друго, сем да плаче. Као и да од његовог, мањи полни орган не постоји.

На крају плаката је порука – Очистимо Београд од имбецила!

Позвали смо и дотичног младића који се нашао између две ватре, али он није желео да коментарише насталу ситуацију.

Шта ви мислите о овоме? Да ли је девојка уопште требало да допусти себи овако нешто? Пишите нам у коментарима и обавезно одговорите на наше питање:

Извор: Телеграф

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Марко

18.07.2016 20:29

Занимљиво да обе имају сазнање да му је мален. Јос је занимљиво да су се толико трудиле око плаката да му напакосте. Знаци д цовјек вриједи. А то лијепљење плаката би требало бит процесуирано од стране полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хасо хасееее

19.07.2016 04:47

Срамотно и та девојка кад му је мали ста је тразила тако дуго у вези глупаце обје треба бас је пријавити ко је она да мозе тако да ради стика

Name

вирус

19.07.2016 16:45

И за мален има лека (протеза) тј. Вибра...

Name

его

24.07.2016 08:33

Ове две девојке занемарују једну цињеницу да је од кад је света и века постојала прељуба. Не треба измисљати топлу воду,ни једна девојка своме момку (не говорим о браку) није била верна и обрнуто. Кад би могле те две "пријатељице" да избаце лицне емоције из ове прице, све би изгледало цак и комицно.Мислим да би тад схватиле греску и неправду коју су уциниле децку. Вероватно ни Јустиција није одусевљења умотворини ових девојака.