Beograd priča o osveti prevarene djevojke

Redakciji Telegrafa javila se devojka koja je uslikala jedan neobičan plakat u beogradskom naselju Vidikovac. Naime, Beograđanku M.M., dečko sa kojim je bila četiri i po godine u vezi, pokušao je da prevari sa Draganom, njenom najboljom drugaricom.

Srbija 18.07.2016 | 22:20
Beograd priča o osveti prevarene djevojke
Kada je M.M. saznala da je dečko hteo da je prevari i pritom slao eksplicitne poruke njenoj drugarici, odlučila je da mu se osveti. Kako nam je objasnila njena drugarica Dragana, da ne bi uništavale njegovu imovinu (misleći na automobil koji vozi) odlučile su da izlepe sramne plakate sa njegovim imenom i slikom po celom Beogradu.

"Oni su se zabavljali jako dugo, pritom on nije znao da smo nas dve drugarice. Ja sam ga upoznala kada je trebalo da mi proda automobil. Od tada je krenuo da mi šalje poruke i fotografije. Posle nekog vremena on je “provalio” da obe znamo šta radi. Sastala sam se sa njim u jednom kafiću, a kasnije je došla i njegova devojka, tj.moja drugarica. Prebledeo je, nije znao šta da kaže, samo je molio da mu se vrati i da nije sve onako kao što izgleda. Ovim plakatom želim da apelujem na sve devojke ako ga sretnu, da obrate pažnju, jer je prevarant", priča Dragana.

Plakat je završio po celom Beogradu, kao i na njegovim kolima.


Na plakatu stoje lični podaci momka, čime se bavi i šta radi. Devojke ga nisu štedele, pa su otkrile i da ne zna da radi ništa drugo, sem da plače. Kao i da od njegovog, manji polni organ ne postoji.

Na kraju plakata je poruka – Očistimo Beograd od imbecila!

Pozvali smo i dotičnog mladića koji se našao između dve vatre, ali on nije želeo da komentariše nastalu situaciju.

Šta vi mislite o ovome? Da li je devojka uopšte trebalo da dopusti sebi ovako nešto? Pišite nam u komentarima i obavezno odgovorite na naše pitanje:

Izvor: Telegraf

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Marko

18.07.2016 22:29

Zanimljivo da obe imaju saznanje da mu je malen. Jos je zanimljivo da su se toliko trudile oko plakata da mu napakoste. Znaci d covjek vrijedi. A to lijepljenje plakata bi trebalo bit procesuirano od strane policije.

ODGOVORITE
Name

haso haseeee

19.07.2016 06:47

Sramotno i ta devojka kad mu je mali sta je trazila tako dugo u vezi glupace obje treba bas je prijaviti ko je ona da moze tako da radi stika

Name

virus

19.07.2016 18:45

I za malen ima leka (proteza) tj. Vibra...

Name

ego

24.07.2016 10:33

Ove dve devojke zanemaruju jednu cinjenicu da je od kad je sveta i veka postojala preljuba. Ne treba izmisljati toplu vodu,ni jedna devojka svome momku (ne govorim o braku) nije bila verna i obrnuto. Kad bi mogle te dve "prijateljice" da izbace licne emocije iz ove price, sve bi izgledalo cak i komicno.Mislim da bi tad shvatile gresku i nepravdu koju su ucinile decku. Verovatno ni Justicija nije odusevljenja umotvorini ovih devojaka.