Рада је дошла да би са Зораном остала у вези

Након вести да се Рада Матић из Беча доселила у Борчу, комшиница Крсмановића и Марјановића, је потврдила да је пре неки дан видела Раду Матић у близини куће Марјановића, а да је после тога чула да се она доселила у Косовопољску улицу.

Србија 05.07.2016 | 21:42
Рада је дошла да би са Зораном остала у вези
"Ишла сам до оближње продавнице и видела сам Раду у близини. Била је сама, као да је некога чекала, а онда ми је комшиница рекла да је нашла стан и доселила се у Зоранов најближи комшилук. Ваљда је нашла стан у улици у којој живе и Марјановићи", каже комшиница, и додаје да не зна шта јој је намера и шта овим покушава да добије, али је врло извесно да контакт са Зораном не жели да прекине.

Иначе, комшиница нам је рекла да је Зоран одлазио у Беч раније, као и да је чула да се са Радом зна од пре.

"Чула сам ја да је одлазио у Беч и пре Јеленине смрти, као и да се са њом упознао много пре. Наводно је Јелена знала за његове излете, а једном су се посвађали, па је била код другарице 20 дана, да њени нису ни знали", рекла нам је комшиница.

Зоран у параноји, зазире од свих

Док је текао разговор са комшиницом, из куће је изненада излетео Зоран који се сусрео са поштаром.

Поштар га је видно узнемиреног појурио, сустигао га и – дао му коверту. Шта се налазило у коверти, остала је тајна, пошто је Зоран са ковертом буквално улетео у кућу.

Извор: Информер/Телеграф

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Инспектор

06.07.2016 05:07

Ова Рада ми је изузетно сумњива, ал баш оно изузетно. Након трагичног догађаја једна жена испливава ниодкуд и качи се за Зорана. Због чега !? Који су њени мотиви и разлози да то чини !? Ко све то финансира !?

ОДГОВОРИТЕ