Rada je došla da bi sa Zoranom ostala u vezi

Nakon vesti da se Rada Matić iz Beča doselila u Borču, komšinica Krsmanovića i Marjanovića, je potvrdila da je pre neki dan videla Radu Matić u blizini kuće Marjanovića, a da je posle toga čula da se ona doselila u Kosovopoljsku ulicu.

Srbija 05.07.2016 | 21:42
Rada je došla da bi sa Zoranom ostala u vezi
"Išla sam do obližnje prodavnice i videla sam Radu u blizini. Bila je sama, kao da je nekoga čekala, a onda mi je komšinica rekla da je našla stan i doselila se u Zoranov najbliži komšiluk. Valjda je našla stan u ulici u kojoj žive i Marjanovići", kaže komšinica, i dodaje da ne zna šta joj je namera i šta ovim pokušava da dobije, ali je vrlo izvesno da kontakt sa Zoranom ne želi da prekine.

Inače, komšinica nam je rekla da je Zoran odlazio u Beč ranije, kao i da je čula da se sa Radom zna od pre.

"Čula sam ja da je odlazio u Beč i pre Jelenine smrti, kao i da se sa njom upoznao mnogo pre. Navodno je Jelena znala za njegove izlete, a jednom su se posvađali, pa je bila kod drugarice 20 dana, da njeni nisu ni znali", rekla nam je komšinica.

Zoran u paranoji, zazire od svih

Dok je tekao razgovor sa komšinicom, iz kuće je iznenada izleteo Zoran koji se susreo sa poštarom.

Poštar ga je vidno uznemirenog pojurio, sustigao ga i – dao mu kovertu. Šta se nalazilo u koverti, ostala je tajna, pošto je Zoran sa kovertom bukvalno uleteo u kuću.

Izvor: Informer/Telegraf

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Inspektor

06.07.2016 05:07

Ova Rada mi je izuzetno sumnjiva, al baš ono izuzetno. Nakon tragičnog događaja jedna žena isplivava niodkud i kači se za Zorana. Zbog čega !? Koji su njeni motivi i razlozi da to čini !? Ko sve to finansira !?

ODGOVORITE