Амери открили - Ђоковића навијачи не воле, ЈЕР ЈЕ СРБИН!!!

Новака Ђоковића западна публика не доживљава као Роџера Федерера или Рафаела Надала, а последњи упечатљив пример је навијање на не тако давно одиграном финалу УС опена.

Тенис 29.12.2015 | 22:20
Амери открили - Ђоковића навијачи не воле, ЈЕР ЈЕ СРБИН!!!

Тада је најбољи тенисер света дошао до 10. гренд слем трофеја, а публика је била привржена Федереру. Специјализовани "ТеннисwорлдУСА" покушао је да пронађе разлоге за овакав однос љубитеља једног од најпопуларнијих светских спортова.

Сматрају да се навијачима није свидело што се "умешао" у ривалство Надала и Федерера, често се бори против публике, а затим је наведено и његово порекло.

"Он је Србин. То јесте смешан разлог, али његова домовина може бити један од разлога који објашњавају зашто нема више навијача које заслужује. Србија је одувек имала репутацију бунтовне и насилне земље", наводи "ТеннисwорлдУСА".

Ипак, наведени су и разлози зашто би требало навијати за Ђоковића. Његова животна прича је инспиративна због рата кроз који је Србија прошла, он је дружељубив и познат као шоумен, породичан је човек, подржава УНИЦЕФ и има фондацију захваљујући којој је многима обезбеђено образовање. Уз то, говори неколико светских језика....

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ДУЛЕ НС

29.12.2015 12:17

Одкако постоји Србија никад није била омиљена западу увек су насли разлог за угњетавање и рат и данас раде то исто урусили су је 1999те,нико није одговарао и данас је урусавају без разлога *степен интелигенције највеци у европи *цркните од муке .СРБИЈА ЦЕ ПРЕЗИВЕТИ ВАСУ МРЗЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Дуле НС

29.12.2015 21:35

Мало претерујес Дуле са том интелигенцијом,да смо ми Срби толико интелигентни као Јевреји,гдје би нам био крај.Зато спусти се мало на земљу,јер си превисе на небу.

Name

Деда Ноле

29.12.2015 15:28

Ниста ново са запада,мрзња према православном поносном народу није никаква новост,поготово у америцким медијима где је србија прдстављена као геноцидна дрзава,док на другој страни где су срби били страдални народ коа у хрватској су представљени као цетници,а о устасама се и не прица коа ни о фасиоидном резиму Ф.Тудјмана вец као демократској творевини.Зато им Новак не лези и не зеле да промене ниста у том односу,сто се и види по нацину навијања без обзира сто је Новак померио границе у тенису својим позитивним понасањем,броју бодова за једну сезону,као и много других квалитета који га супериорно стављају у сам светски врх,а то их и највисе боли-његова скромност,хуманост,веселост и надасве постење,сто код других није слуцај.Хвала на простору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Окан

29.12.2015 21:25

Браво за Амере!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубимац америке

30.12.2015 09:29

Јадни амери колико су уроњени у лаз у обмане. Појма немају ста се десава у свијету. Ваљда це Бог дати да им се ум просвјетли

ОДГОВОРИТЕ