Ameri otkrili - Đokovića navijači ne vole, JER JE SRBIN!!!

Novaka Đokovića zapadna publika ne doživljava kao Rodžera Federera ili Rafaela Nadala, a poslednji upečatljiv primer je navijanje na ne tako davno odigranom finalu US opena.

Tenis 29.12.2015 | 22:20
Ameri otkrili - Đokovića navijači ne vole, JER JE SRBIN!!!

Tada je najbolji teniser sveta došao do 10. grend slem trofeja, a publika je bila privržena Federeru. Specijalizovani "TennisworldUSA" pokušao je da pronađe razloge za ovakav odnos ljubitelja jednog od najpopularnijih svetskih sportova.

Smatraju da se navijačima nije svidelo što se "umešao" u rivalstvo Nadala i Federera, često se bori protiv publike, a zatim je navedeno i njegovo poreklo.

"On je Srbin. To jeste smešan razlog, ali njegova domovina može biti jedan od razloga koji objašnjavaju zašto nema više navijača koje zaslužuje. Srbija je oduvek imala reputaciju buntovne i nasilne zemlje", navodi "TennisworldUSA".

Ipak, navedeni su i razlozi zašto bi trebalo navijati za Đokovića. Njegova životna priča je inspirativna zbog rata kroz koji je Srbija prošla, on je druželjubiv i poznat kao šoumen, porodičan je čovek, podržava UNICEF i ima fondaciju zahvaljujući kojoj je mnogima obezbeđeno obrazovanje. Uz to, govori nekoliko svetskih jezika....

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

DULE NS

29.12.2015 12:17

Odkako postoji Srbija nikad nije bila omiljena zapadu uvek su nasli razlog za ugnjetavanje i rat i danas rade to isto urusili su je 1999te,niko nije odgovarao i danas je urusavaju bez razloga *stepen inteligencije najveci u evropi *crknite od muke .SRBIJA CE PREZIVETI VASU MRZNJU.

ODGOVORITE
Name

za Dule NS

29.12.2015 21:35

Malo preterujes Dule sa tom inteligencijom,da smo mi Srbi toliko inteligentni kao Jevreji,gdje bi nam bio kraj.Zato spusti se malo na zemlju,jer si previse na nebu.

Name

Deda Nole

29.12.2015 15:28

Nista novo sa zapada,mrznja prema pravoslavnom ponosnom narodu nije nikakva novost,pogotovo u americkim medijima gde je srbija prdstavljena kao genocidna drzava,dok na drugoj strani gde su srbi bili stradalni narod koa u hrvatskoj su predstavljeni kao cetnici,a o ustasama se i ne prica koa ni o fasioidnom rezimu F.Tudjmana vec kao demokratskoj tvorevini.Zato im Novak ne lezi i ne zele da promene nista u tom odnosu,sto se i vidi po nacinu navijanja bez obzira sto je Novak pomerio granice u tenisu svojim pozitivnim ponasanjem,broju bodova za jednu sezonu,kao i mnogo drugih kvaliteta koji ga superiorno stavljaju u sam svetski vrh,a to ih i najvise boli-njegova skromnost,humanost,veselost i nadasve postenje,sto kod drugih nije slucaj.Hvala na prostoru.

ODGOVORITE
Name

Okan

29.12.2015 21:25

Bravo za Amere!!

ODGOVORITE
Name

Ljubimac amerike

30.12.2015 09:29

Jadni ameri koliko su uronjeni u laz u obmane. Pojma nemaju sta se desava u svijetu. Valjda ce Bog dati da im se um prosvjetli

ODGOVORITE