Фед куп - Ана Ивановић не игра за Србију у Краљеву!

Ана Ивановић је одлучила да прескочи први меч Друге Светске групе Фед купа који ће Србија играти 6. и 7. фебруара у Краљеву против Шпаније.

Тенис 29.12.2015 | 19:40
Фед куп - Ана Ивановић не игра за Србију у Краљеву!

У 2016. приоритет наше најбоље тенисерке биће Олимпијске игре у Рију, па ће Ана све подредити том такмичењу. Због што боље припреме, а и због тога што јој треба времена да се уигра са новим тимом, Ана је одлучила да не игра у Краљеву.

Ивановићева је ове године играла у Новом Саду када је српска репрезентација победила Парагвај и обезбедила останак у Другој Светској групи.

За меч у Краљеву селекторка Татјана Јечменица Јевтић може да рачуна на Јелену Јанковић, Бојану Јовановски, Александру Крунић, Ивану Јоровић, али и младе снаге попут Нине Стојановић.

Наше девојке чека паклено тежак посао против Шпанкиња које имају две играчице у топ 10 - Гарбиње Мугурусу и Карлу Суарес Наваро. Ипак, сви се се надају да би уз подршку сјајне краљевачке публике, баш као и Дејвис куп репрезентација у марту, могле да дођу до победе која би их одвела у бараж за попуну Светске групе.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

qуестион

29.12.2015 05:43

Да ли је веца вероватноца да освоји медаљу на олимпијским играма или да допринесе победи своје земље у фед купу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

29.12.2015 19:02

Не бих да будем груб,али Ана је тотално некоректна када је у питању играње за Србију у Фед купу, алијас Дејвис купу за мускарце.Наиме,цини ми се да негдје постоји правило да немозете играти на Олимпијским играма ако нисте испунили одредјени бонус играма за матицну дзаву у Фед, односно Давис купу. Ана је у овој години ако се добро сјецам напрасно испунила тај услов и сада је боли уво?! Из тих разлога,а волим их обје,увијек сам висе волио и цијенио Јелену Јанковиц јер је за Србију играла и повриједјена и без тог услова за олимпијаду.Мислим, стварно није коректно сада лагати и измисљати неке услове. Знам да се дрзава Србија није ником одузила ни помогла када су они поцињали своку каријеру,али онда би Новак прихватио понуде које је имао у раноја младости да узме дрзављанство Хрватске или Велике Британије. А новац је тада био огроман ,а он играц на поцетку каријере... Ипак ,малој се ј.б. за отадзбином...

ОДГОВОРИТЕ