Fed kup - Ana Ivanović ne igra za Srbiju u Kraljevu!

Ana Ivanović je odlučila da preskoči prvi meč Druge Svetske grupe Fed kupa koji će Srbija igrati 6. i 7. februara u Kraljevu protiv Španije.

Tenis 29.12.2015 | 19:40
Fed kup - Ana Ivanović ne igra za Srbiju u Kraljevu!

U 2016. prioritet naše najbolje teniserke biće Olimpijske igre u Riju, pa će Ana sve podrediti tom takmičenju. Zbog što bolje pripreme, a i zbog toga što joj treba vremena da se uigra sa novim timom, Ana je odlučila da ne igra u Kraljevu.

Ivanovićeva je ove godine igrala u Novom Sadu kada je srpska reprezentacija pobedila Paragvaj i obezbedila ostanak u Drugoj Svetskoj grupi.

Za meč u Kraljevu selektorka Tatjana Ječmenica Jevtić može da računa na Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski, Aleksandru Krunić, Ivanu Jorović, ali i mlade snage poput Nine Stojanović.

Naše devojke čeka pakleno težak posao protiv Špankinja koje imaju dve igračice u top 10 - Garbinje Mugurusu i Karlu Suares Navaro. Ipak, svi se se nadaju da bi uz podršku sjajne kraljevačke publike, baš kao i Dejvis kup reprezentacija u martu, mogle da dođu do pobede koja bi ih odvela u baraž za popunu Svetske grupe.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

question

29.12.2015 05:43

Da li je veca verovatnoca da osvoji medalju na olimpijskim igrama ili da doprinese pobedi svoje zemlje u fed kupu.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

29.12.2015 19:02

Ne bih da budem grub,ali Ana je totalno nekorektna kada je u pitanju igranje za Srbiju u Fed kupu, alijas Dejvis kupu za muskarce.Naime,cini mi se da negdje postoji pravilo da nemozete igrati na Olimpijskim igrama ako niste ispunili odredjeni bonus igrama za maticnu dzavu u Fed, odnosno Davis kupu. Ana je u ovoj godini ako se dobro sjecam naprasno ispunila taj uslov i sada je boli uvo?! Iz tih razloga,a volim ih obje,uvijek sam vise volio i cijenio Jelenu Jankovic jer je za Srbiju igrala i povrijedjena i bez tog uslova za olimpijadu.Mislim, stvarno nije korektno sada lagati i izmisljati neke uslove. Znam da se drzava Srbija nije nikom oduzila ni pomogla kada su oni pocinjali svoku karijeru,ali onda bi Novak prihvatio ponude koje je imao u ranoja mladosti da uzme drzavljanstvo Hrvatske ili Velike Britanije. A novac je tada bio ogroman ,a on igrac na pocetku karijere... Ipak ,maloj se j.b. za otadzbinom...

ODGOVORITE