Случај "Кантримен": Свађали се вјештаци

У Трећем основном суду падале су тешке речи Слободана Савића и Бранимира Александрића. Они су се расправљали око повреда Марка Брцана, Лукиног друга, који је тада возио "ладу".

Србија 29.09.2015 | 14:20
Случај "Кантримен": Свађали се вјештаци

Суђење Марку Милићеву због изазивања саобраћајне несреће на Бранковом мосту, у којој је страдао Лука Јовановић, у понедељак је прекинуто јер се покварио рачунар.

Али све до тог тренутка у Трећем основном суду падале су тешке речи двојице сукобљених вештака, Слободана Савића и Бранимира Александрића.

Они су се расправљали око повреда Марка Брцана, Лукиног друга, који је тада возио "ладу". Бојан Јовановић, отац настрадалог Луке Јовановића, због тога је демонстративно напустио судницу уз речи: "Срам вас било".

Нисам више могао да слушам, јер такве приче ничему не воде и морао сам да изађем напоље. То сам себи изговорио у браду и био је више коментар на комплетно суђење - рекао нам је Бојан Јовановић.

Извор: Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

29.09.2015 12:43

Нема већих превараната и лажова од вјештака и адвоката,а судије се уљуљкају у своје три хиљаде плате и ништа не раде на себи нити усавршавању него пусте ове волове да се избоду и ко побједи они досуде у његову корист.В Ј Е Р У Ј Т Е, Р А Д И М Т О!!!

ОДГОВОРИТЕ