Slučaj "Kantrimen": Svađali se vještaci

U Trećem osnovnom sudu padale su teške reči Slobodana Savića i Branimira Aleksandrića. Oni su se raspravljali oko povreda Marka Brcana, Lukinog druga, koji je tada vozio "ladu".

Srbija 29.09.2015 | 14:20
Slučaj "Kantrimen": Svađali se vještaci

Suđenje Marku Milićevu zbog izazivanja saobraćajne nesreće na Brankovom mostu, u kojoj je stradao Luka Jovanović, u ponedeljak je prekinuto jer se pokvario računar.

Ali sve do tog trenutka u Trećem osnovnom sudu padale su teške reči dvojice sukobljenih veštaka, Slobodana Savića i Branimira Aleksandrića.

Oni su se raspravljali oko povreda Marka Brcana, Lukinog druga, koji je tada vozio "ladu". Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke Jovanovića, zbog toga je demonstrativno napustio sudnicu uz reči: "Sram vas bilo".

Nisam više mogao da slušam, jer takve priče ničemu ne vode i morao sam da izađem napolje. To sam sebi izgovorio u bradu i bio je više komentar na kompletno suđenje - rekao nam je Bojan Jovanović.

Izvor: Novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dragan

29.09.2015 12:43

Nema većih prevaranata i lažova od vještaka i advokata,a sudije se uljuljkaju u svoje tri hiljade plate i ništa ne rade na sebi niti usavršavanju nego puste ove volove da se izbodu i ko pobjedi oni dosude u njegovu korist.V J E R U J T E, R A D I M T O!!!

ODGOVORITE