Мостар: Насрнуо ножем на супругу пред дјететом

Јутрос око 8 сати у насељу Врапчичи дошло је до инцидента у којем је једна особа повријеђена, потврђено је за Херцеговина.инфо из МУП-а Херцеговачко - неретванске жупаније (ХНЖ).

Босна и Херцеговина 01.11.2023 | 12:37
Мостар: Насрнуо ножем на супругу пред дјететом

Како нам је потврђено, у парку прекопута пијаце у Врапчићима уз магистрални пут М-17, мушкарац је напао жену оштрим предметом, те јој нанио повреде.

На мјесту догађаја интервенисала је служба хитне помоћи Мостар, те је повријеђена особа пребачена у Кантоналну болницу 'Др. Сафет Мујић' на указивање љекарске помоћи. Како се сазнаје, нападач је 28-годишњи Е.С., док је повријеђена његова супруга С.С. (26).

Након напада, мушкарац се дао у бијег, али је недалеко од мјеста догађаја савладан од стране грађана, те је задржан до доласка полиције. Из МУП-а ХНЖ за Херцеговина.инфо потврђено је да је мукарац који је извршио напад приведен у службене полицијске просторије, а у тренутку напада с њима је било и малољетно дијете.

"Жена је због задобијених повреда збринута у болницу, а дијете су привремено збринули радници Центра за социјални рад", потврђено нам је из МУП-а ХНЖ. За сада се још не зна степен повреда код женске особе.

(Херцеговинаинфо) Фото: Сцреенсхот

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Арса

01.11.2023 15:41

Коначно нешто добро има да прочитам да су га савладали грађани е то је вијест.Иначе људи пролазе и гледају малтретирања а нико ни прстом да мрдне.Ово је за похвалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас сам и ја хтјео

01.11.2023 19:28

то да прокоментарисем јер инаце нас менталитет је некако мртав хладан поводом оваквих догадјаја. и надам се да це се све висе свјест будити код градјана например и у куцама комсилуку ако влада породицно насиље или уопсте насиље било какво да градјани савјесно и одговорно одреагују и најефикасније у групи....ионако имамо правосудје и изврсиоце неспособне.... полицајци вецином нису у стању ни 5 метара да потрце...