Ускоро откривање детаља истраге о масакру у Градачцу

Тужилаштво и Министарство унутрашњих послова Тузланског кантона у четвртак, 2. новембра, саопштиће прибављене доказе и које су истражне радње подузете у случају масакра којег је 11. августа у Градачцу починио Нермин Сулејмановић.

Босна и Херцеговина 30.10.2023 | 15:52
Ускоро откривање детаља истраге о масакру у Градачцу

Медијима ће се обратити главни кантонални тужилац Томислав Љубић, директор Управе полиције МУП-а ТК Џевад Корман, поступајући тужилац у предмету Далибор Бингас и портпарол Тужилаштва Адмир Арнаутовић.

У протеклом периоду су обављене детаљне истражне радње, прибављени и анализирани релевантни докази који се везују за ове догађаје, те ће се на конференцији за медије презентовати налази тужилачке истраге, као и поступање полицијских структура МУП-а ТК прије, током и након споменутих догађаја, о чему ће говорити директор Управе полиције МУП-а ТК Џевад Корман", саопштено је из Тужилаштва ТК.

Троструки убица из Градачца Нермин Сулејмановић свој крвави поход 11. августа започео је убиством невјенчане супруге Низаме Хећимовић. Снимак убиства жене објавио је на Инстаграму. Након тога наставио је убијати.

На мети су се нашли отац и син Ђенгиз и Денис Ондер, а пуцао је и у њихову супругу и мајку Харису, која је тада тешко повријеђена.

Сулејмановић је потом извршио самоубиство.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ТруеБлуе

30.10.2023 17:58

Запамтите : Истрага је више сакрила него што је открила.Јесте ли видјели извјештаја о сигурности у Градачцу за мјесец август ? Пише да је ситуација била задовољавајућа а десила се 3 убиства мало је контрадикторно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

30.10.2023 19:14

Нема у овој Дрзави Правде нити ста Нормално док нас воде Криминалци Лопови и док ова Мафиа пустоси Будгет

Name

Анци

30.10.2023 19:41

Да ли је истина да је сво вријеме био на вези са ацом стероидом из Добоја??

ОДГОВОРИТЕ