Савјет министара БиХ бави се кадровским питањима

Савјет министара БиХ почео је сједницу на којој би требало да одлучује о кадровским рјешењима, међу којима је и Обавјештајно-безбједносна агенција БиХ.

Босна и Херцеговина 09.02.2023 | 12:05
Савјет министара БиХ бави се кадровским питањима

На предложеном дневном реду сједнице је именовање директора и замјеника директора Службе за послове са странцима, именовање замјеника директора Агенције за школовање и стручно усавршавање кадра, објављено је на сајту Савјета министара.

Министри би требало да размотре и приједлог за именовање директора и замјеника директора Агенције за полицијску подршку.

Међу предложеним тачкама дневног реда су и информације о истеку мандата челних људи више институција, укључујући и информацију о истеку мандата директору Агенције за државну службу и Агенције за лијекове и медицинска средства, као и правобраниоца и два замјеника правобраниоца БиХ.

За сада су познати кандидати СНСД-а Ристо Зарић за замјеника диркетора ОБА-е и Наташа Грубиша за диркеторицу Агенције за лијекове.

(БН Фото: БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ре

09.02.2023 12:57

Ви требате ове четири године да останете на курсу бурлиног и човићевог криминала свих ових хаос година у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

855

09.02.2023 14:40

Како се распала Југославија ово је "ништа". Нема никаквих нормалних институција, 60% грађана је не сматра уопште својом државом, криминал на све стране, биједа...

ОДГОВОРИТЕ