Savjet ministara BiH bavi se kadrovskim pitanjima

Savjet ministara BiH počeo je sjednicu na kojoj bi trebalo da odlučuje o kadrovskim rješenjima, među kojima je i Obavještajno-bezbjednosna agencija BiH.

Bosna i Hercegovina 09.02.2023 | 12:05
Savjet ministara BiH bavi se kadrovskim pitanjima

Na predloženom dnevnom redu sjednice je imenovanje direktora i zamjenika direktora Službe za poslove sa strancima, imenovanje zamjenika direktora Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadra, objavljeno je na sajtu Savjeta ministara.

Ministri bi trebalo da razmotre i prijedlog za imenovanje direktora i zamjenika direktora Agencije za policijsku podršku.

Među predloženim tačkama dnevnog reda su i informacije o isteku mandata čelnih ljudi više institucija, uključujući i informaciju o isteku mandata direktoru Agencije za državnu službu i Agencije za lijekove i medicinska sredstva, kao i pravobranioca i dva zamjenika pravobranioca BiH.

Za sada su poznati kandidati SNSD-a Risto Zarić za zamjenika dirketora OBA-e i Nataša Grubiša za dirketoricu Agencije za lijekove.

(BN Foto: BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

re

09.02.2023 12:57

Vi trebate ove četiri godine da ostanete na kursu burlinog i čovićevog kriminala svih ovih haos godina u BiH.

ODGOVORITE
Name

855

09.02.2023 14:40

Kako se raspala Jugoslavija ovo je "ništa". Nema nikakvih normalnih institucija, 60% građana je ne smatra uopšte svojom državom, kriminal na sve strane, bijeda...

ODGOVORITE