СИПА на подручју Унско-санског кантона претресла једну локацију

- Поступајући по наредби Општинског суда у Бихаћу, полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту данас су у Бихаћу претресли једну локацију због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело „Угрожавање безбједности“, саопштено је из СИПЕ.

Босна и Херцеговина 11.06.2020 | 17:33
СИПА на подручју Унско-санског кантона претресла једну локацију

У саопшењу додају да су током претреса полицијски службеници СИПА-е открили и привремено одузели два рачунара, један лаптоп, те друге предмете који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

У својству осумњиченог испитано је једно лице за које постоје основи сумње да је службеницима Данског вијећа за избјеглице упутило пријетње.

О реализацији наведене наредбе полицијски службеници СИПА-е сачиниће одговарајуће извјештаје, који ће заједно са прилозима бити достављени надлежним правосудним институцијама.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бољи Ентитет

11.06.2020 15:39

Господо из СИПА-е,ми из Р.Српске нисмо шугави тако да вас молим да дођете мало и у Б Луку и Бијељину и провјерите све лоповлуке у вези покретне болнице тј шаторчине половне и респиратора.У питању су висемилионски лоповлуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.06.2020 16:37

Ако додју код нас ста је афера имају посла до пензије само незнам у какве затворе криминалце да ставе има тога пуно

Name

Дјокс

11.06.2020 20:33

А и тај сто је пријетио бас је будала, то је исто као да је два метра дрва украо, због тога се иде у затвор. А да је хапо милионе био би угледни градјанин. И нико му ни А рекао неби.

ОДГОВОРИТЕ