Километарске колоне на улазу у СА

На магистралном путу М-18 Сарајево Вогошћа, на дионици Кобиља Глава-Хотоњ јутрос је дошло до саобраћајне незгоде у којој су учествовала два возила.  

Босна и Херцеговина 09.05.2019 | 08:39
Километарске колоне на улазу у СА
Како су потврдили за Аваз из Оперативног центра МУП-а КС у несрећи није било повријеђених, а причињена је материјална штета на возилима. 

На овој дионици се због обављања увиђаја саобраћај одвија отежано и забиљежене су километарске колоне.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ре

09.05.2019 08:38

Свако данас хоће да купи кола и да не излази из њих, нико ништа не ради и онда не излази из кола, ајмо возање, лудовање, ко муве без главе, потпуно безбвезе возање, по градовима нико неће ни 500 метара а камполи килопметар да прошета било да иде на посао или негде друго, као да су сви инвалиди на инвалидским колицима. Сви се возе колима, а градови загађени не може да се дише, како само могу трпети толике гужве по семафорима и застоје само зато што нико нече да прошета ни 500м. И на веће и удаљености би било боље да се возе јавним превозом, али код нас су кола статусни симбол, недај Боже да те неко види да идеш пешице, шта ће мислити о теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пјесак

09.05.2019 13:43

неце ниста мислити , јер не зна да мисли , а уз то данас је не радни дан па ко да се напрезе и да мисли тезак је то посао ,

Name

ХАНИНА ГЛАВА

09.05.2019 14:32

Мора бити удеса кад су од Вогосце до Центра километарске колоне запослених у Сарајеву из Тузле, Зенице, Високог....... А према Вогосци од Центра ниједног аута. Због тих колонаса сарајлије немају посла и сједе на бироу с докторатима.