Kilometarske kolone na ulazu u SA

Na magistralnom putu M-18 Sarajevo Vogošća, na dionici Kobilja Glava-Hotonj jutros je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila.  

Bosna i Hercegovina 09.05.2019 | 08:39
Kilometarske kolone na ulazu u SA
Kako su potvrdili za Avaz iz Operativnog centra MUP-a KS u nesreći nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je materijalna šteta na vozilima. 

Na ovoj dionici se zbog obavljanja uviđaja saobraćaj odvija otežano i zabilježene su kilometarske kolone.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

re

09.05.2019 08:38

Svako danas hoće da kupi kola i da ne izlazi iz njih, niko ništa ne radi i onda ne izlazi iz kola, ajmo vozanje, ludovanje, ko muve bez glave, potpuno bezbveze vozanje, po gradovima niko neće ni 500 metara a kampoli kilopmetar da prošeta bilo da ide na posao ili negde drugo, kao da su svi invalidi na invalidskim kolicima. Svi se voze kolima, a gradovi zagađeni ne može da se diše, kako samo mogu trpeti tolike gužve po semaforima i zastoje samo zato što niko neče da prošeta ni 500m. I na veće i udaljenosti bi bilo bolje da se voze javnim prevozom, ali kod nas su kola statusni simbol, nedaj Bože da te neko vidi da ideš pešice, šta će misliti o tebi.

ODGOVORITE
Name

pjesak

09.05.2019 13:43

nece nista misliti , jer ne zna da misli , a uz to danas je ne radni dan pa ko da se napreze i da misli tezak je to posao ,

Name

HANINA GLAVA

09.05.2019 14:32

Mora biti udesa kad su od Vogosce do Centra kilometarske kolone zaposlenih u Sarajevu iz Tuzle, Zenice, Visokog....... A prema Vogosci od Centra nijednog auta. Zbog tih kolonasa sarajlije nemaju posla i sjede na birou s doktoratima.