Ко је био убијени Мирко Бутулија

Узоран, млад пословни човек, радо виђен у пословним круговима, човек од речи и поверења, који је постигао бројне успехе у Србији и свету, и свуда био признат и цењен.

Србија 22.02.2019 | 20:06
Ко је био убијени Мирко Бутулија
Секретар АМСС Предраг Ђурђев који је са више хитаца убио директора тог предузећа Мирка Бутулију непосредно пре злочина посвађао се са другим запосленим.

Ђурђев се посвађао са једним од запослених, када се Бутулија укључио у покушају да спречи свађу двојице запослених, арбитрира и спусти страсти. Тада је, међутим, Ђурђев потегао пиштољ и изрешетао Бутулију.

Ђурђев је у Бутулију испалио више хитаца у груди и у главу, да би потом сео у Бутулијину фотељу и хицем из пиштоља пресудио себи.  

Бутулијина секретарица чула је пуцњаву и појурила је ка канцеларији свог шефа, међутим тада је видела нароужаног колегу па је у паници искочила кроз прозор канцеларије која се налази на првом спрату.

Она је скочила са висине од око два метра, и том приликом је задобила лакше повреде. 

Ђурђев је преминуо на лицу места, док је Бутулија подлегао повредама у болници, после покушаја реанимације.

Стравична трагедија догодила се данас поподне у просторијама АМСС у Рузвелтовој улици.

Бутулија иза себе оставио четворо малолетне деце 

Мирко Бутулија рођен је 19. септембра 1976. године. Отац је четворо малолетне деце.

Узоран, млад пословни човек, радо виђен у пословним круговима, човек од речи и поверења, који је постигао бројне успехе у Србији и свету, и свуда био признат и цењен.

На челу АМС С налазио се од 22. јула 2014. године и за време његовог мандата Ауто-мото савез доживео је процват. Он је најуспешнији председник АМС С у историји. Бутулија је први са Балкана био члан Управног одбора ФИА Регије 1, једне је од четири регије које чине Међународну аутомобилску федерацију (ФИА), која обухватајући националне аутомобилске организације из земаља Европе, Африке и Блиског Истока уједно чини и највећу регију ове федерације. Био је председник рукометног клуба Црвена звезда, који је поставио на здраве ноге.

Мирко Бутилија био је члан Управног одбора Удружења Требињаца "Јован Дучић" и председник мото-клуба "Стара Херцеговина", наводе београдски медији.

(БН/Курир)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

грађанин

22.02.2019 20:05

Вјероватно је Херцеговац. Штета. Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

22.02.2019 21:05

Да Требињац

Name

Зар је битно?

23.02.2019 02:52

Сто Херцеговац???

Name

ТРЕБИЊЕ

22.02.2019 21:14

ПОЧИВАЈ У РАЈУ БОЖИЈЕМ ,ЛАКА ТИ ЗЕМЉА, ДОБРИ ЧОВЈЕЧЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дује

22.02.2019 21:30

Бас тако био је велики цовјек сто је својим радом и дијелима показао нек му је вијецна слава и хвала а његовој породици сауцесце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.02.2019 05:48

Саучешће породици

Name

херцеговац

23.02.2019 12:52

Ре:Зар је битно. Нису објавили одма, није се знало.

ОДГОВОРИТЕ