Опрез поледица

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ јутрос је могућа поледица, због чега се возачима скреће пажња да возе опрезније, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Босна и Херцеговина 12.12.2016 | 08:08
Опрез поледица
На магистралном путу М-4, дионица Челинац-Котор Варош и дионица Котор Варош-Ободник, режим саобраћаја биће измијењен због реконструкције и санације градске водоводне мреже, а радови ће трајати до краја мјесеца.

Због изградње вијадукта "Маховљани" на ауто-путу Бањалука-Добој, дионица Бањалука-Прњавор, петља "Маховљани" затворена је за саобраћај, а возачи могу да користе петљу "Александровац".

Због изградње моста преко ријеке Укрине у Драгаловцима, дионица регионалног пута Горња Вијака 2-Разбој, саобраћај је потпуно обустављен за сва возила.

На регионалном путу Карановац-Кнежево, у мјесту Љубачево, возила због активираног клизишта саобраћају једном траком наизмјенично.

У току је изградња обилазнице око Брчког на магистралном путу Брчко-Бијељина, због чега је измијењен режим саобраћања у насељу Гредице, као и у насељу Горице.

Због деминирања терена на регионалном путу Сапна-Каракај-Зворник, у мјесту Засеок, долазиће до повремене обуставе саобраћања од 8.00 до 16.00 часова.

На регионалном путу Котор Варош-Митровићи, због реконструкције и санације градске водоводне мреже, измијењен је режим саобраћања, а радови ће трајати до 31. децембра.

На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ /Шћепан Поље/, забрањено је саобраћање за сва возила тежа од 16 тона.

У ФБиХ, због ниске температуре, могућа је поледица, а на појединим дионицама у котлинама и уз ријечне токове, видљивост је смањена због магле.

На граничним прелазима у БиХ задржавања нису дужа од 30 минута.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар