Oprez poledica

Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros je moguća poledica, zbog čega se vozačima skreće pažnja da voze opreznije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Bosna i Hercegovina 12.12.2016 | 08:08
Oprez poledica
Na magistralnom putu M-4, dionica Čelinac-Kotor Varoš i dionica Kotor Varoš-Obodnik, režim saobraćaja biće izmijenjen zbog rekonstrukcije i sanacije gradske vodovodne mreže, a radovi će trajati do kraja mjeseca.

Zbog izgradnje vijadukta "Mahovljani" na auto-putu Banjaluka-Doboj, dionica Banjaluka-Prnjavor, petlja "Mahovljani" zatvorena je za saobraćaj, a vozači mogu da koriste petlju "Aleksandrovac".

Zbog izgradnje mosta preko rijeke Ukrine u Dragalovcima, dionica regionalnog puta Gornja Vijaka 2-Razboj, saobraćaj je potpuno obustavljen za sva vozila.

Na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, vozila zbog aktiviranog klizišta saobraćaju jednom trakom naizmjenično.

U toku je izgradnja obilaznice oko Brčkog na magistralnom putu Brčko-Bijeljina, zbog čega je izmijenjen režim saobraćanja u naselju Gredice, kao i u naselju Gorice.

Zbog deminiranja terena na regionalnom putu Sapna-Karakaj-Zvornik, u mjestu Zaseok, dolaziće do povremene obustave saobraćanja od 8.00 do 16.00 časova.

Na regionalnom putu Kotor Varoš-Mitrovići, zbog rekonstrukcije i sanacije gradske vodovodne mreže, izmijenjen je režim saobraćanja, a radovi će trajati do 31. decembra.

Na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/CG /Šćepan Polje/, zabranjeno je saobraćanje za sva vozila teža od 16 tona.

U FBiH, zbog niske temperature, moguća je poledica, a na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, vidljivost je smanjena zbog magle.

Na graničnim prelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar