Вучић: Нисам желео трик са "Крашом"

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да му није до трикова и популизма, па да донесе бајадере хрватског "Краша" и додао да хрватска роба нормално долази у Србију и пролази без икаквих проблема.

Србија 10.12.2016 | 07:57
Вучић: Нисам желео трик са "Крашом"
Вучић је новинарима на Аеродрому "Никола Тесла" рекао да ће прећутати коментаре који су се у Хрватској могли чути због чоколадица из Србије које су дељене деци на једном скупу и навео да је поносан и на себе, али и на председника Србије, што ништа лоше нису рекли о томе.

"Нисам желео ни могао да се играм и донесем 'Крашове' бајадере – нисам то учинио јер ми није до трикова и популизма, а цео народ би рекао: е, супер ти је трик" рекао је Вучић.

Како је рекао, Србија први пут има суфицит са Хрватском, треба да гради добре односе са њом.

Он је оценио да када је неко натеран да говори на начин на који су тамо даване изјаве, то онда говори о тамошњим унутрашњим односима.

"Пионирову" чоколаду са рижом, коју и сам једе, препоручује хрватским пријатељима.

Вучић је на конференцији за новинаре на Аеродрому "Никола Тесла" рекао и да га у послу који обавља охрабрује и најновији извештај Фискалног савета, за који напомиње да је увек врло строг, а у којем се наводи да је пут којим иде Србија добар и да је посао на фискалној консолидацији добро обављен.

Истиче да економске резултате Владе признају сви у свету, док неки у Србији увек налазе замерке.

Извор: РТС

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

МИрко

10.12.2016 07:49

Ма ниси ти ни за "Краса", а камоли за дрзавника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р. Српска

10.12.2016 08:11

Вуциц иза себе нема ни једну аферу...стабилизовао је финанције, повећао запосленост и извоз, сви макроекономски показатељи Србије су позитивни и опет им човјек не ваља... то сто хоће да буде на сваком мјесту и да све контролисе је због тога што је схватио какви смо ми Срби и једино што му се може "замјерити" је што је хвалисавац па нека је јер има чиме да се похвали... Само напријед Вуцицу ти радиш за Србију а не за себе као сви остали и има много људи који то и виде и цијене и хвала Богу већина људи то види.

Name

Јао

10.12.2016 08:23

Ре: Мирко, Хај ти Додиковац иди спавај јос мало и узми таблету.

Name

Алан Форд

10.12.2016 09:45

Заборавио си напоменути да је додатно задужио Србију за нових десет милијарди еура. И да је сакрио сав криминал претходне "жуте" власти. Наравно уз дебелу провизију.

Name

yугословен

10.12.2016 10:59

КАДА ЦОВИЈЕК ПРАВИ ПАУЗЕ У ГОВОРУ И ИЗЈАВАМА ЦУВАЈ ТЕ СЕ ТО СУ ОПАСНИ ЉУДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само ја

10.12.2016 16:12

Када неко не зна правопис, а коментарисе јавно, цувајте их се, то су глупи људи !

Name

ос

10.12.2016 11:12

Јос прије три године сам схватио ко је Алексабдар Вуциц. Од малих ногу је у политици на балкански нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

10.12.2016 16:50

И ТИ ВУЧИЋУ МИ ИДЕШ НА ЖИВЦЕ, КАО ДА СУ ТЕ АМЕРИ ОТЕЛИ И УГРАДИЛИ НЕКИ ЧИП У МОЗАК ПА СЕ ОД ЖЕСТОКОГ РАДИКАЛА ПРЕТВОРИ У МИРОТВОРЦА И ДОБРИЦУ. МАНИ СЕ ВИШЕ ТОГ ГАНДИЈЕВСКОГ СРАЊА. ЉУБИШ СЕ СА ДОДИКОМ А СВАШТА ЈЕ РУЖНО ПРИЧАО О СНС И ТЕБИ, ДА НИСИ И ТИ НА ПЛАТНОЈ ЛИСТИ КАО И МНОГИ ИЗ СРБИЈЕ, НИКОЛИЋ, ЛАЗАЊСКИ ИТД

ОДГОВОРИТЕ