Војник и специјалац спасили повријеђене

У саобраћајној несрећи која се јутрос око 7.30 сати догодила на магистралном путу М-5 на улазу у Травник лакше телесне повреде задобиле су две особе, а у акцији спашавања повређених учествовали су припадници војске и специјалне полиције.

Босна и Херцеговина 09.12.2016 | 18:10
Војник и специјалац спасили повријеђене
У несрећи су учествовала два возила, а возач “цитроена” Ј. П. (19) је након судара са “опелом”, којим је управљао С. Т. из Травника, изгубио контролу над возилом те слетео у реку Лашву.

Према речима портпарола Министарства унутрашњих послова Средњобосанског кантона Русмира Прохана, у акцији спашавања повређених особа учествовали су припадници Оружаних снага Босне и Херцеговине и специјалне полиције МУП СБК, преноси Клиx.ба.



"Припадник Јединице за подршку МУП СБК јутрос се враћао у базу и пролазећи поред места несреће помогао је припаднику Оружаних снага Босне и Херцеговине да из реке Лашве извуку повређене особе код којих су касније установљене лакше телесне повреде" изјавио је Прохан.

Лакше телесне повреде које су констатоване у болници у Травнику задобили су возач “цитроена” Ј. П. (19) и сувозач А. П. (18), а приликом алкотестирања код Ј. П. је измерено 0,40 промила алкохола у крви.

Извор: Клиx

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нн

09.12.2016 17:25

Дјеца нека возе...

ОДГОВОРИТЕ