Избо супругу док је тијелом штитила ћеркицу

З. М. (50) из Велике Иванче ухапшен је због сумње да је избо ножем супругу Г. Р. (34) после прославе првог рођендана њихове ћеркице!

Србија 06.07.2016 | 07:51
Избо супругу док је тијелом штитила ћеркицу
Осумњичени је, како се сазнаје, недавно изашао из притвора у коме је био такође због насиља у породици јер је већ малтретирао и тукао супругу, али и њену мајку.

"Г. Р. је пријавила насиље и он је ухапшен. Био је у притвору и против њега је подигнут оптужни акт. Међутим, на главном претресу и супруга и њена мајка, као и сви сведоци су променили исказ. Тврдили су да није крив, па је против њега обустављен поступак и пуштен је из притвора" каже саговорник листа.

Убрзо по пуштању из притвора требало је да обележе први рођендан ћеркице. Обома је то четврто, али прво заједничко дете. Несрећна жена, међутим, није ни слутила шта ће се десити после прославе.

"Када су рођаци отишли, легла је у кревет са ћеркицом, а З. је из чиста мира узео нож и избо је по телу док је лежала. Иако се бранила од нападача, у њој је прорадио мајчински инстинкт да заштити дете, тако да га је заштитила телом. На срећу, дете није повређено. Она је успела да позове Хитну помоћ" кажу заједнички познаници. Она је изгубила доста крви и са тешким телесним повредама задржана је на лечењу у Ургентном центру.

Младеновачка полиција га је, пише лист, одмах ухапсила осумњиченог за покушај убиства и насиље у породици. Осумњиченом је тужилац одредио притвор до месец дана.

"З. је преке нарави, воли да попије. Ни притвор га није опаметио! Чим је изашао, наставио је по старом. Не знамо шта је та јадна жена тражила уопште са таквим човеком. Тукао ју је и када су започели везу", кажу познаници овог пара.

"Вероватно се плашила да ће Зоран по изласку из затвора наудити њиховој ћеркици, њеној деци из првог брака, њој и мајци, које је и раније малтретирао", кажу за лист познаници тог пара. Наводно је тукао и прву супругу, која се својевремено склонила у сигурну кућу.

Зла коб села Велика Иванча

На само два километра од куће у којој је Марјановић избо партнерку Гордану Р. Љубиша Богдановић је починио највећи масакр у Србији. Богдановић је 11. априла 2013. убио 13 својих рођака и комшија, а затим је пресудио себи.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар