У пуцњави на Илиџи повријеђене четири особе

У Сарајеву је рано јутрос дошло до пуцњаве у којој су повријеђене четири особе.

Босна и Херцеговина 08.03.2015 | 11:08
У пуцњави на Илиџи повријеђене четири особе

Како је за портал Клиx.ба потврђено у Оперативном центру МУП-а Кантона Сарајево, пуцњава се догодила јутрос у 4:40 сати у Рустемпашиној улици бб. у сарајевском насељу Илиџа.

Повријеђене су четири особе, мушкарци иницијала А. К. (1990), С. М. (1990), Ј. Е. (1985) и Ц. Е. (1973), који су превезени у Клинички центар Универзитета у Сарајеву. На њих је пуцала једна или више особа највјероватније из аутомобила у покрету.

"Ј. Е. је задобио прострелну рану лица и упућен је на Клинику за максилофацијалну хирургију. С. М. има устрелну рану у предјелу грудног коша, због чега је упућен на Клинику за торакалну хирургију. Они су задржани на лијечењу. А. К. има контузије, повреду главе, а С. Е. има повреду поткољенице. Обојица су пуштени кући", изјавила је гласноговорница КЦУС-а Муамера Шехић.

Полицијски службеници раде на расвјетљавању овог случаја и проналаску починитеља.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хамза

08.03.2015 10:17

Ово је посљедица велике незапослености младих,повецаног криминала,лоповске политицке структуре,растурања дроге у великом обиму,немоци корумпиране полиције,урусавања система вриједности,распада традиционалне босанске породице,партиократије најцрњег облика свеукупног пропадања друства.Нек нам је и бог и алах на помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поплава

08.03.2015 10:47

Управо тако.Слажем се 100%.И шта ће све бити, искрено се прибојавам.Не може нам ни бог ни алах помоћи.Волио бих да гријешим !

ОДГОВОРИТЕ