U pucnjavi na Ilidži povrijeđene četiri osobe

U Sarajevu je rano jutros došlo do pucnjave u kojoj su povrijeđene četiri osobe.

Bosna i Hercegovina 08.03.2015 | 11:08
U pucnjavi na Ilidži povrijeđene četiri osobe

Kako je za portal Klix.ba potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo, pucnjava se dogodila jutros u 4:40 sati u Rustempašinoj ulici bb. u sarajevskom naselju Ilidža.

Povrijeđene su četiri osobe, muškarci inicijala A. K. (1990), S. M. (1990), J. E. (1985) i C. E. (1973), koji su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Na njih je pucala jedna ili više osoba najvjerovatnije iz automobila u pokretu.

"J. E. je zadobio prostrelnu ranu lica i upućen je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju. S. M. ima ustrelnu ranu u predjelu grudnog koša, zbog čega je upućen na Kliniku za torakalnu hirurgiju. Oni su zadržani na liječenju. A. K. ima kontuzije, povredu glave, a S. E. ima povredu potkoljenice. Obojica su pušteni kući", izjavila je glasnogovornica KCUS-a Muamera Šehić.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju ovog slučaja i pronalasku počinitelja.

Izvor: Klix.ba

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hamza

08.03.2015 10:17

Ovo je posljedica velike nezaposlenosti mladih,povecanog kriminala,lopovske politicke strukture,rasturanja droge u velikom obimu,nemoci korumpirane policije,urusavanja sistema vrijednosti,raspada tradicionalne bosanske porodice,partiokratije najcrnjeg oblika sveukupnog propadanja drustva.Nek nam je i bog i alah na pomoci.

ODGOVORITE
Name

poplava

08.03.2015 10:47

Upravo tako.Slažem se 100%.I šta će sve biti, iskreno se pribojavam.Ne može nam ni bog ni alah pomoći.Volio bih da griješim !

ODGOVORITE