Vučić primio Srđana Petrovića iz Velike Hoče

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Beogradu vlasnika vinarije Srđana Petrovića iz Velike Hoče, kome su policija i carina prisstinskih vlasti zaplenili krajem prossle nedelje gotovo svo proizvedeno vino, oko 42.000 litara.

Srbija 12.12.2022 | 11:12
Vučić primio Srđana Petrovića iz Velike Hoče

Zaplena je, inacce, protekla dramatično, a Vučić je tim povodom ocenio da se Srbi na Kosovu i Metohiji suoccavaju sa ogromnim pritiscima, i da mrzznja prema srpskom narodu ide do krajnjih granica.

Predsednik je tada podsetio da se u Velikoj Hoči dogodio napad na celu enklavu, a ne samo na kuću Srđana Petrovića njegovih roditelja i dece, dodajući da “srpske sluge Aljbina Kurtija” treba da znaju, kada govore da mu oteto vino treba vratiti, da je to vino uništeno.

Najavio je da će razgovarati sa Srđanom Petrovićem, te da će mu država pomoći koliko je moguće da njegiva porodica opstane u Velikoj Hoči. 

(Tanjug Foto: Printskrin) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dušan

12.12.2022 10:22

Znači ko proizvodi na stotine hiljada litara vina nema prijavljenu firmu ne plača porez, carinu njemu treba država pomoči.....???ko je ovdje lud......

ODGOVORITE
Name

Србо

12.12.2022 11:42

Лоша су то вина за тебе , само она скупа ти пијеш, што не оде доле на КИМ а да неможеш без дозволе Куртија.

ODGOVORITE
Name

Istina

12.12.2022 12:20

J... lud zbunjenog,samo udri po sirotinji a bogati se snadju.Jadan imao je samo 42000 litara vina za svoje potrebe i nudio odma da plati 35000 hiljada evra.Ljudi pa jesmo li mi stvarno svi ludi,o cemu pricaju??;!

ODGOVORITE