Вучић примио Срђана Петровића из Велике Хоче

- Председник Србије Александар Вучић примио је данас у Београду власника винарије Срђана Петровића из Велике Хоче, коме су полиција и царина присстинских власти запленили крајем проссле недеље готово сво произведено вино, око 42.000 литара.

Србија 12.12.2022 | 11:12
Вучић примио Срђана Петровића из Велике Хоче

Заплена је, инацце, протекла драматично, а Вучић је тим поводом оценио да се Срби на Косову и Метохији суоццавају са огромним притисцима, и да мрззња према српском народу иде до крајњих граница.

Председник је тада подсетио да се у Великој Хочи догодио напад на целу енклаву, а не само на кућу Срђана Петровића његових родитеља и деце, додајући да “српске слуге Аљбина Куртија” треба да знају, када говоре да му отето вино треба вратити, да је то вино уништено.

Најавио је да ће разговарати са Срђаном Петровићем, те да ће му држава помоћи колико је могуће да његива породица опстане у Великој Хочи. 

(Тањуг Фото: Принтскрин) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Душан

12.12.2022 10:22

Значи ко производи на стотине хиљада литара вина нема пријављену фирму не плача порез, царину њему треба држава помочи.....???ко је овдје луд......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

12.12.2022 11:42

Лоша су то вина за тебе , само она скупа ти пијеш, што не оде доле на КИМ а да неможеш без дозволе Куртија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

12.12.2022 12:20

Ј... луд збуњеног,само удри по сиротињи а богати се снадју.Јадан имао је само 42000 литара вина за своје потребе и нудио одма да плати 35000 хиљада евра.Људи па јесмо ли ми стварно сви луди,о цему прицају??;!

ОДГОВОРИТЕ