Детаљи хапшења осумњичених за убиство у СА

У поподневним сатима осумњичени за убиство Хариса Остердала приведени су у просторије Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 01.11.2023 | 19:55
Детаљи хапшења осумњичених за убиство у СА

Аваз ексклузивно доноси детаље полицијске акције у којој је учествовало више агенција.

Постојала су два аутомобила. Један је унајмљен у сарајевској рентакар кући а други у Србији. На тај начин су покушали заметнути трагове, док је бицикл које су користили пронађено на подручју Илиџе.

Снимиле су их камере, нападачи уопште нису носили фантомке и њихова лица су врло брзо прослијеђена свим полицијским агенцијама у држави.

Оружје којим је почињено убиство није пронађено.

Један од помагача је успио побјећи, међутим план бијега доведен је у питање када је један од нападача синоћ ухапшен на Сокоцу.

Тада настаје општа паника и двојица покушавају аутомобилом стићи до сарајевског аеродрома. Обзиром да су наше полицијске агенције већ обавијештене, сви су били на ногама, и аутомобил је пресретнут. На пола пута им је препријечен пролазак, односно опкољени су.

Они се у тим тренуцима одлучују побјећи у шуме у кањону Миљацке гдје су и ухапшени.

Један од кључних детаља за хапшење су биле камере које су их снимиле, након чега има је упраћено кретање.

(Аваз)  Фото:Аваз

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Романија

02.11.2023 05:09

Лаж, заташкавање народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

02.11.2023 13:22

А то си и ти био ту.Е нећемо тако.

Name

Сарадња са командиром

02.11.2023 16:07

Питање за Саренца,серифа полиције на дивљем западу звани Соколац… Како свака друга вијест повезана са убиствима и дрогом има у себи ријец Соколац? Да ли си ти цовјеце нормалан,криминалчино једна ! Смјените Саренца и Крадоначелника Цицка Бјелицу под хитно!

ОДГОВОРИТЕ