Дружење бендова Ван Гогх и Мореуз у Бањалучкој пивари

Након незаборавног спектакла на првој фестивалској вечери четвртог Мото Феста, у сусрет другој фестивалској вечери у просторијама бањалучке пиваре која је и један од покровитеља фестивала, организовано је дружење са медијима у присуству музичких састава Ван Гогх и Мореуз.

Република Српска 21.08.2021 | 19:55
Дружење бендова Ван Гогх и Мореуз у Бањалучкој пивари

“Ове године славимо 35. рођендан – опет смо у Бањалуци, баш ту где је бенд и настао. Велико задовољство ми је опет бити у Бањалуци након много година. Овај скуп је један од неколико скупова у региону који је засигурно најбољи, најготивније организован, одличан линеуп и одлична техника, а и публика је увијек задовољна и драго ми је да ћемо вечерас поделити бину са Мореузом, Бјесовима и Кербером. Музика се напокон буди...“, рекао је Звонимир Ђукић Ђуле, фронтмен групе Ван Гогх.

Илија Шетка, фронтмен групе Мореуз и како за себе воли рећи и фронтмен Бањалучке пиваре каже: “Сви то још не знају, али Бањалука је центар Балкана. Бањалука има најлепшу и најбољу пивару на целом Балкану. Једину велику, независну пивару – Бањалучку пивару, Нектар пиво. Бањалука има највећи мото фестивал на Балкану – Мото Фест МК ’Стршљен’. Мени је много драго као фронтмену пиваре и директору Мореуза (смијех) што могу данас, пре свега, да угостим мог пријатеља Ђулета...“

Синиша Праштало, директор Мото феста и предсједник МК Стршљен додао је да је посебно задовољство угостити госте из свих крајева свијета, али и постављати нове стандарде у организацији догађаја, посебно догађаја попут Мото феста који је Бањалуку у посебном смислу позиционирао на регионалној туристичкој мапи.

Бањалучка пивара и Нектар пиво као бањалучки брендови са више деценијском традицијом су од почетка уз Мото фест захваљујући којем је Бањалука постала препознатљива у мото свијету.

У оквиру музичког програма Мото феста вечерас наступају Мореуз, Бјесови, Кербер и Ван Гогх.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЗБЛ

22.08.2021 09:02

Ово нико, ама баш нико не коментарише. Боже, колико је сељаклук завладао народом у РС. Никако да схватимо да се морамо ослободити феудализма! О то креће из глава, па и од музике коју слушамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

23.08.2021 10:57

Коментаришем ја , био сам на концерту у суботу навече, било је сјајно кад је Ђуле свирао, жао ми што сам пропустио петак навечер нисам ни знао да се нешто дешава.

ОДГОВОРИТЕ