Страдао радник на Бјелашници, двије особе ухапшене

Сарајевска полиција ухапсила је двије особе након што је јуче на Клиници ургентне медицине у Сарајеву преминуо радник који је претходно на Бјелашници доживио несрећу приликом извођења грађевинских радова.

Босна и Херцеговина 07.07.2021 | 13:44
Страдао радник на Бјелашници, двије особе ухапшене

"Дана 06.07.2021.године у 13.15 сати обавијештена је дежурна служба Шесте ПУ да је приликом обављања грађевинских радова на објекту у мјесту Бабин до, подручје општине Трново, дошло до пада и повређивања лица Е.Џ. рођен 1975.године из Завидовића. Доласком на лице мјеста полицијски службеници су потврдили наводе из пријаве и установили да је повријеђено лице возилом ЗЗХМП Кантона Сарајево превезено на КУМ УКЦ Сарајево, гдје је истог дана у 15.50 сати од задобијених повреда Е.Џ. преминуо", наводи се у данашњем полицијском извјештају.

Како додају из МУП-а КС, о догађају је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево који је руководио увиђајем обављеним од стране полицијских службеника Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево уз ангажман инспектора заштите на раду и сталног судског вјештака заштите на раду.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведених кривичних дјела.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар