Тузла: Специјалци прекинули журку Раде Манојловић

Бериз Кабиловић, жестоки момак из Тузле, приведен је у петак на отварању властите дискотеке “Гранде Цлуб” у хотелу Тузла, потврђено је из више извора.

Босна и Херцеговина 27.11.2019 | 11:01
Тузла: Специјалци прекинули журку Раде Манојловић
Кабиловић је, наиме, ухапшен око три сата ујутро када су у клуб упали специјалци и неколико инспектора. Објекат хотела био је опкољен, а на отворењу је пјевала позната српска пјевачица Рада Манојловић.

Кабиловић је, како сазнаје Аваз, негодовао када су га полицајци намјеравали претрести, што је потврдио његов бранилац, тузлански адвокат Бакир Хећимовић.

– Мој клијент је тражио да му предоче налог те је захтијевао присуство адвоката. На крају је ухапшен, јер је одбио наредбу полицијског службеника. Познато ми је да је одведен у полицијске просторије, гдје је задржан сат, након чега је пуштен на слободу. Епилог је да га не терете нити кривично нити прекршајно. Углавном није било ниједног елемента за било какво кривично дјело – појаснио је адвокат Хећимовић.

Пакетићи кокаина

С друге стране, полицијски извори наводе да су у клубу, након упада полиције, пронашли неколико пакетића за које се сумња да је у њима био кокаин, те да није утврђено коме припадају. 

Такође, незванично се сазнаје да су полицајци имали оперативна сазнања да се у дискотеци налази неколико истакнутих чланова аутомафије с Пала, те да је то био додатни разлог да се уђе у објекат.

Али, унутра од Паљана нико није пронађен, мада се у објекту прије доласка полиције налазио Давор Нинковић, један од оптужених у предмету “Волан”, који се у Суду БиХ води против припадника аутомафијашке групе. Нинковић припада сарајевској групи аутомафијаша.

Ко су приведени бизнисмени?
Током рације, како се сазнаје, ухапшено је још неколико мушкараца који су се налазили у клубу.

Међу њима су и двојица познатих тузланских бизнисмена чији идентитети нису саопштени. Такође, непознато је с каквим се оптужбама они суочавају.

(Српскаинфо)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хехе

27.11.2019 11:39

Гдје је Рада ту је журка..растура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

27.11.2019 11:43

Чуј вијести? Позната српска пјевачица Рада Манојловић... Коме позната и откада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.11.2019 16:09

Позната у читавом свијету Младене! Није теби позната, када си елементарни неинформисан.

Name

ре

27.11.2019 16:52

Позната је онима који слусају цајке,односно турбо фолк и слицно смеце од музике.Назалост,таквих је данас много.

Name

Мала Пепељуга

27.11.2019 12:47

бас не занима ко је био од инспектора и кога крију па иду на Бериза

ОДГОВОРИТЕ