У Русији пао зелени снијег

Након што су свијет обишле фотографије црног снијега који је прекрио неколико сибирских градова, из тог дијела Русије стижу нове шокантне фотографије - зелени, токсични снијег освануо је на улицама града Первоураљск.

Свијет 25.02.2019 | 22:10
У Русији пао зелени снијег
У Первоураљску за зелени снијег одговорна је локална фабрика хрома. Како преносе медији, отпадне воде су отпуштене нако што је дошло од зачепљења на цистернама. Прије годину дана, мјештани су се такође пријављивали шарени снијег и шарене кише, које су повезене са радом фабрике.

Первоураљск није једини руски индустријски град који се суочава са великим еколошким проблемима. Прошле недјеље у сирибрском граду Кемерово пао је црни снијег, као посљедица загађења из отворених рудника угља.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кики

26.02.2019 05:41

Ма није то ниста. Ми имамо ракете великог домета казе путин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

26.02.2019 15:12

Да, имају и ракете и још много тога. Имаш ли ти нешто против?

Name

Ре ре

27.02.2019 01:14

Није нужно ништа против. У пита.ју су велики технолошки пропусти и заиста шокантно да земља попут Русије то толерише, јер се ради о веома опасним еколошким проблемима. Сигурно је то посљедица приватног капитала, којем се у несређеној држави гледа кроз прсте.

Name

Ре:

27.02.2019 11:01

Али си ти, ипак, увијек против Русије и само чекаш неку негативну вијест, па да се за њу ухватиш! Тако и Јелена Милић лупа претпоставке, а НАТО диже у небеса, иако тај НАТО у својим државама има најмање 100 милиона гладних. А, колико има Русија?! Сиромашних има, али гладних уличара не!