Први сајам здравља у Српској

На данашњој конференцији за новинаре представљен је програм Првог сајма здравља и здравог начина живота у Републици Српској “Компанија Боксит ад”, који ће бити одржан 26. и 27. октобра у Етно-селу “Станишићи”. Представљени су учесници Сајма, као и предавачи и теме о којима ће се говорити на Симпозијуму у оквиру Сајма.

Република Српска 24.10.2017 | 18:57
Први сајам здравља у Српској
Први Сајам здравља у Републици Српској је рађен по узору на сајмове здравља у земљама окружења, прије свега са стручним, одговорним и професионалним приступом, што свакако показује и велики број еминентних здравствених установа, професора и предавача који су се пријавили за учешће.

“Предавања и изложбени дио ће бити одржани у салама Москва и Санкт Петербург у Етно-селу `Станишићи`. За све учеснике, као и посјетиоце сајма биће организовани одређени бесплатни превентивни прегледи, консултације са врхунским стручњацима из разних области медицине, као и додјела бесплатних ваучера за евентуалне специјалистичке прегледе појединих здравствених установа.

Сајам почиње 26. октобра, у четвртак у 9.00х. Свечано отварање је планирано за 12.00х. Сајам ће, истог дана трајати до 20.00, док други дан Сајам такође почиње у 9.00 док је свечано затварање планирано за 20.00х”, истакао је др Славко Јовић, менаџер и портпарол првог Сајма здравља и здравог начина живота у Републици Српској.

Учешће на сајму узеће и клиника “Атлас” из Београда.

“Драго ми је да смо позвани да учествујемо на првом Сајму здравља и здравог начина живота у Српској и почаствовани смо. Послаћемо наша два стручњака, једног из области неурохирургије и другог из области опште хирургије који ће одржати предавања на Сајму.

То су др Кнежевић и др Загорац, неурохируг који ће говорити о спиралној хирургији односно хирургији кичме. Пошто је наша дјелатност естетска хирургија, на сајму ћемо дијелити неку врсту ваучера за све пацијенте који су заинтересовани за интервенцију естетске хирургије”, нагласио је др Лазар Пајевић, предсједник Управног одбора у општој болници “Атлас” из Београда.

За све суграђане организован је бесплатан превоз са градског трга до Етно-села Станишићи и назад, у временском периоду од 9 до 17 часова и саобраћаће на свака два сата. Улаз на Сајам је бесплатан за све посјетиоце.



БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Здравство?

24.10.2017 17:20

Па зар то постоји јос у Републици Српској,јос мало це нас Дукиц и лијецити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мwх

24.10.2017 17:53

Дукиц отвара најсавременију болницу у РС која це се налазити у Милицима, и нормално је да се и сајам зове по најперспективнијој здравственој установи ;-)

Name

Ре

24.10.2017 18:27

Након сајма оцекује се продузени зивотни вијек за 6-8година.

Name

Фарса

25.10.2017 11:12

Спец .центар Милићи није за народ него за Дукића ако му пзли.Не уплаћује се здравствено,те радници Боксита не могу овјерити књижице да би се лијечили или извадили потребне налазе да би ти специјалисти,тезгароши,ђутируми могли нешто да виде.Искључиво се финансирају од умањених плата радника и неуплаћених доприноса за здравствено,од тих истих радника.

Name

Семберко

24.10.2017 18:05

А хоће ли бити и полиграф? Не долазим ако нема полиграфа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Читам данас

24.10.2017 18:12

Читам данас на једном блогу нама свима познатом као влади је до краја године потребно 50 милиона да би се могле редовно исплатити плате буџетлијама и пензије.Нема то везе по мом мишљењу са истином јер ту причу слушамо задње три године.Па не би се сваки дан примали нови радници у министарства и јавна предузећа а да нема пара у буџету

ОДГОВОРИТЕ