Prvi sajam zdravlja u Srpskoj

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljen je program Prvog sajma zdravlja i zdravog načina života u Republici Srpskoj “Kompanija Boksit ad”, koji će biti održan 26. i 27. oktobra u Etno-selu “Stanišići”. Predstavljeni su učesnici Sajma, kao i predavači i teme o kojima će se govoriti na Simpozijumu u okviru Sajma.

Republika Srpska 24.10.2017 | 18:57
Prvi sajam zdravlja u Srpskoj
Prvi Sajam zdravlja u Republici Srpskoj je rađen po uzoru na sajmove zdravlja u zemljama okruženja, prije svega sa stručnim, odgovornim i profesionalnim pristupom, što svakako pokazuje i veliki broj eminentnih zdravstvenih ustanova, profesora i predavača koji su se prijavili za učešće.

“Predavanja i izložbeni dio će biti održani u salama Moskva i Sankt Peterburg u Etno-selu `Stanišići`. Za sve učesnike, kao i posjetioce sajma biće organizovani određeni besplatni preventivni pregledi, konsultacije sa vrhunskim stručnjacima iz raznih oblasti medicine, kao i dodjela besplatnih vaučera za eventualne specijalističke preglede pojedinih zdravstvenih ustanova.

Sajam počinje 26. oktobra, u četvrtak u 9.00h. Svečano otvaranje je planirano za 12.00h. Sajam će, istog dana trajati do 20.00, dok drugi dan Sajam takođe počinje u 9.00 dok je svečano zatvaranje planirano za 20.00h”, istakao je dr Slavko Jović, menadžer i portparol prvog Sajma zdravlja i zdravog načina života u Republici Srpskoj.

Učešće na sajmu uzeće i klinika “Atlas” iz Beograda.

“Drago mi je da smo pozvani da učestvujemo na prvom Sajmu zdravlja i zdravog načina života u Srpskoj i počastvovani smo. Poslaćemo naša dva stručnjaka, jednog iz oblasti neurohirurgije i drugog iz oblasti opšte hirurgije koji će održati predavanja na Sajmu.

To su dr Knežević i dr Zagorac, neurohirug koji će govoriti o spiralnoj hirurgiji odnosno hirurgiji kičme. Pošto je naša djelatnost estetska hirurgija, na sajmu ćemo dijeliti neku vrstu vaučera za sve pacijente koji su zainteresovani za intervenciju estetske hirurgije”, naglasio je dr Lazar Pajević, predsjednik Upravnog odbora u opštoj bolnici “Atlas” iz Beograda.

Za sve sugrađane organizovan je besplatan prevoz sa gradskog trga do Etno-sela Stanišići i nazad, u vremenskom periodu od 9 do 17 časova i saobraćaće na svaka dva sata. Ulaz na Sajam je besplatan za sve posjetioce.



BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zdravstvo?

24.10.2017 17:20

Pa zar to postoji jos u Republici Srpskoj,jos malo ce nas Dukic i lijeciti?

ODGOVORITE
Name

Mwh

24.10.2017 17:53

Dukic otvara najsavremeniju bolnicu u RS koja ce se nalaziti u Milicima, i normalno je da se i sajam zove po najperspektivnijoj zdravstvenoj ustanovi ;-)

Name

Re

24.10.2017 18:27

Nakon sajma ocekuje se produzeni zivotni vijek za 6-8godina.

Name

Farsa

25.10.2017 11:12

Spec .centar Milići nije za narod nego za Dukića ako mu pzli.Ne uplaćuje se zdravstveno,te radnici Boksita ne mogu ovjeriti knjižice da bi se liječili ili izvadili potrebne nalaze da bi ti specijalisti,tezgaroši,đutirumi mogli nešto da vide.Isključivo se finansiraju od umanjenih plata radnika i neuplaćenih doprinosa za zdravstveno,od tih istih radnika.

Name

Semberko

24.10.2017 18:05

A hoće li biti i poligraf? Ne dolazim ako nema poligrafa.

ODGOVORITE
Name

Čitam danas

24.10.2017 18:12

Čitam danas na jednom blogu nama svima poznatom kao vladi je do kraja godine potrebno 50 miliona da bi se mogle redovno isplatiti plate budžetlijama i penzije.Nema to veze po mom mišljenju sa istinom jer tu priču slušamo zadnje tri godine.Pa ne bi se svaki dan primali novi radnici u ministarstva i javna preduzeća a da nema para u budžetu

ODGOVORITE