Педесет хитаца на нападаче

Најмање осам наоружаних полицајаца испалило је више од 50 метака на тројицу нападача који су у терористичком нападу у Лондону убили седам и повредили 48 особа.

Свијет 04.06.2017 | 18:36
Педесет хитаца на нападаче
Заменик комесара полиције Марк Раули рекао је на конференцији за штампу да су у полицијској пуцњави на нападаче случајно погођени и неки пролазници, али да њихово стање није критично. Додао је да ће полиција спровести независну истрагу о овом инциденту.

Раули је казао да су нападачи убијени у полицијској акцији, наводећи да су они "усмртили цивиле и да је било неопходно да се одмах зауставе".

Најмање 21 особа повређена у терористичком нападу налази се у критичном стању, саопштила је британска Национална здравствена служба.

Напад се догодио у ноћи између суботе и недеље у центру Лондона. Полиција је раније навела да је убила тројицу нападача.

Први напад десио се синоћ када се камионет попео са коловоза на тротоар Лондонског моста и почео да гази пролазнике.

Непосредно после тога, како је саопштила полиција, неколико људи напало је великим ножевима пролазнике у прометном делу града Бороу маркет.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бееп

04.06.2017 16:44

Мртва уста не говоре,исти сценарио сваки пут увек нападачи или се убију или их полиција пошаље у вечна ловишта

ОДГОВОРИТЕ
Name

ап

04.06.2017 18:42

Само кад је у ЕУ тероризам онда се пише а шта ћемо на Блиском истоку сваки дан 20---40 мртвих и то од Европских бомби и сад се питају откуд то.Нато што је бомбардовао СРЈ уранијумом и то није ништа ? Е дошло вријеме и тамо,има бога

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУНГОС

05.06.2017 02:54

ШТО ПОСИЈЕШ ТО И ЖАЊЕШ ...

ОДГОВОРИТЕ