Pedeset hitaca na napadače

Najmanje osam naoružanih policajaca ispalilo je više od 50 metaka na trojicu napadača koji su u terorističkom napadu u Londonu ubili sedam i povredili 48 osoba.

Svijet 04.06.2017 | 18:36
Pedeset hitaca na napadače
Zamenik komesara policije Mark Rauli rekao je na konferenciji za štampu da su u policijskoj pucnjavi na napadače slučajno pogođeni i neki prolaznici, ali da njihovo stanje nije kritično. Dodao je da će policija sprovesti nezavisnu istragu o ovom incidentu.

Rauli je kazao da su napadači ubijeni u policijskoj akciji, navodeći da su oni "usmrtili civile i da je bilo neophodno da se odmah zaustave".

Najmanje 21 osoba povređena u terorističkom napadu nalazi se u kritičnom stanju, saopštila je britanska Nacionalna zdravstvena služba.

Napad se dogodio u noći između subote i nedelje u centru Londona. Policija je ranije navela da je ubila trojicu napadača.

Prvi napad desio se sinoć kada se kamionet popeo sa kolovoza na trotoar Londonskog mosta i počeo da gazi prolaznike.

Neposredno posle toga, kako je saopštila policija, nekoliko ljudi napalo je velikim noževima prolaznike u prometnom delu grada Borou market.

Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Beep

04.06.2017 18:44

Mrtva usta ne govore,isti scenario svaki put uvek napadači ili se ubiju ili ih policija pošalje u večna lovišta

ODGOVORITE
Name

ap

04.06.2017 20:42

Samo kad je u EU terorizam onda se piše a šta ćemo na Bliskom istoku svaki dan 20---40 mrtvih i to od Evropskih bombi i sad se pitaju otkud to.Nato što je bombardovao SRJ uranijumom i to nije ništa ? E došlo vrijeme i tamo,ima boga

ODGOVORITE
Name

MUNGOS

05.06.2017 04:54

ŠTO POSIJEŠ TO I ŽANJEŠ ...

ODGOVORITE