Дијелила је дечка са најбољим пријатељем

Колико жаба ћете пољубити док не нађете принца? Просечна жена пољуби у свом животу 22 мушкарца, четири пута буде у озбиљној вези и пет пута ће јој различити мушкарци сломити срце пре него што упозна "оног правог".

Босна и Херцеговина 12.12.2016 | 08:29
Дијелила је дечка са најбољим пријатељем
Такође ће имати шест катастрофалних првих састанака и исто толико пута ће се упустити у необавезан секс, а четири пута ће их партнери преварити. Упознаће бар једног партнера преко интернета. Узмите папир, пребројте и тачно ћете знати колико још чекања преостаје. Ако је судити по статистикама, наравно.

Саговорница портала еxпрессмаг.ба Аида Ч. (презиме познато редакцији), једна је од оних које су љубиле и биле у везама, али између осталог и са бисексуалцима. За еxпрессмаг.ба је пристала причати о искуству које није тражила и које је сасвим ненадано обележило један период њеног живота.

"Момка сам упознала захваљујући заједничком пријатељу. Једном приликом смо се нашли у заједничком друштву и врло брзо увидели како нам се многа мишљења поклапају, те смо обоје пожелели да се видимо поново" њен је почетак приче.

Након неколико заједничких дружења договорили су да изађу само он и она, те је тако почела њихова прича.

"На самом почетку смо одлучили како не желимо озбиљну везу, а самим тим свађе нису долазиле у обзир. Дани су пролазили, па месеци, а нас двоје смо опстајали. И све је било дивно док једног дана нисам сазнала како је мој момак у прошлости имао хомосексуална искуства. Када сам га питала да ли је то истина, без много муке ми је признао како је експериментирао и експерименте оставио у прошлости те како су му ипак жене драже" наставља она.

Водећи се претходним договором да је веза све само не озбиљна, није дозволила да то много утиче на њу, али ипак се јаз почео стварати између њих двоје.

"С обзиром на то да сам пожелела озбиљну везу, покушала сам да разговарам с њим о будућности, али он се сваки пут такву причу вешто избегавао. Мени су та његова извлачења досадила и једног дана сам се окренула и отишла" прича она, те додаје како ни слутила није оно што је сазнала тек након раскида везе.

"Неколико дана након што смо раскинули, јер смо схватили да је тако најбоље с обзиром на то да ипак не желимо исте ствари и у исто време, заједнички пријатељ ми је открио праву истину. Остала сам без речи када сам сазнала да је управо он био један од његових „хомосексуалних искустава"! Наиме, њих двојица се нису упознали на начин као што су мени испричали него су се дописивали преко једне од многобројних друштвених мрежа која спаја људе истих сексуалних склоности. Већ тада ми је пао мрак на очи, јер надала сам се свему, али да момка делим са пријатељем, томе баш и нисам" открива она.


Фото: Промо

"Када је схватио да му се свиђам и да са мном жели нешто више од пријатељства, мој момак - бисексуалац је казао заједничком пријатељу да мени не говори ништа, јер не жели да изгуби шансу на самом почетку. Он, наравно, није рекао ни речи. Када је признао, већ је било касно" прича Аида.

Као што то често бива, крај није увек кад је и раскид, тако је било и с њом и њеним момком.

"Убрзо након нашег раскида он се уредно јавио да види како сам, шта радим и јесам ли добро. Женско као женско, нисам могла а да му не споменем новооткривену истину коју је он, наравно, негирао. Зашто, ни данас не знам. Ставила сам му тад до знања да ми је сасвим уреду то што је он бисексуалац, али да ми није уреду да ја будем у таквој вези" наглашава млада Сарајка.

Кућни праг

Од тог тренутка је прошло скоро две године.

"Од њега ни трага ни гласа, да би једног дана одлучио како опет жели да буде са мном, само овог пута много озбиљније. С обзиром на то да сам опет почела да љубим, овог пута надајући се принцу, нисам одговарала на његове поруке, али ни то га није спречило у намери да дође до мене.

Једног дана ми је дошао на кућни праг да тражи нову прилику. Иако сам му саопштила како сам у сретној вези, покушавао је да ми каже како још увек гаји неке осећаје према мени и како жели само да ме види те како му мушкарци ништа не значе као ни наш заједнички пријатељ који је према њему причу измислио, али већ је било касно. На причу како имам момка и како сам сретна с њим те не желим било шта да обнављам, није се обазирао.

На крају сам морала све испричати садашњем момку којем се прича и није свидела, али је одмах реаговао те наредном приликом „очитао буквицу" бисексуалцу који је након тога ипак одустао од било каквог обнављања везе" испричала је Аида своју причу и додала како и није све тако црно, поготово јер зна да поред себе сада има сродну душу.

Кажу људи да већ после четири седмице везе свако од нас зна да ли је пронашао своју другу половину, а на питање о жабама и принчевима казала је: "Неке жабе ће заувек то и остати, а негде једна чека баш на вас не бисте ли је претворили у свог принца!".

Сумње

Занимало нас је да ли је Аида икада посумњала на сексуалну оријентацију момка с којим је била у вези те да ли је он икаквим потезима давао повода сумњи да је бисексуалац.

"Заиста ни у једном тренутку нисам помислила како сам у вези са бисексуалцем, а не хетеросекуалцем. Тек након што сам сазнала за његова пријашња искуства, онда су ми се у глави враћали неки филмови, а помоћу којих сам могла схватити о каквој се особи ради."

Извор: еxпрессмаг.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Глупост

12.12.2016 07:58

Типицна измисљена прица, и јефтина..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.12.2016 09:47

4 озбиљне везе, 5 пута сломљено срце...нисам схватио, може појашњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зена

12.12.2016 10:34

Па то је оно кад ти не знас да си био у вези, а ипак ми сломис срце :)