Baka cijelu noć provela u marketu u Kragujevcu

Baka (80) iz Kragujevca provela je prethodnu noć zaključana u jednom supermarketu u ovom gradu, navodi Ikragujevac.

Srbija 23.05.2024 | 11:08
Baka cijelu noć provela u marketu u Kragujevcu

Penzionerka iz naselja Bresnica cijelu noć provela je sama, "zatočena" u marketu.

Po Kragujevcu se prepričava da su nesrećnu staricu pronašli zaposleni u jutarnjoj smjeni, ali da su, za svaki slučaj, zbog ranijih pljački ovog objekta, pozvali policiju.

"Žena je pronađena živa i zdrava, doduše malo neispavana, jer je noć provela na klupi u marketu. Pojela je dvije kesice grickalica i popila jednu flašicu kisele vode", kažu lokalci iz bifea preko puta marketa, prenosi Telegraf.

Iz prodajnog lanca nisu željeli da komentarišu neobičnu priču Kragujevčanke koja je navodno noć provela zaboravljena među rafovima.

"To je divna, starija gospođa, svakome može da se desi. Uostalom, šoping makar i kad su u pitanju osnovne namirnice može ženu da zanese, bez obzira na godine", pričaju komšije kroz osmijeh.

"Očevici" pak kažu da su staricu, pošto je legitimisana utvrđeno da nije "ponijela" iz marketa ništa što nije platila, policajci odvezli kući.

Čulo se i da vremešna gospođa navodno živi sama u porodičnoj kući pa tokom noći niko nije prijavio njen nestanak.

(Telegraf.rs)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Sanja

23.05.2024 11:39

Starija zena,zaboravna.Ali svejedno,nije trebala da se zavlaci izmedju rafa pred sami kraj radnog vremena.Treba biti svjesna da njoj moze da se slosi zbog starosti,a da se desilo nocas,umrla bi

ODGOVORITE
Name

Re:

23.05.2024 13:54

Старија јесте, али откуд ти дијагноза да је заборавна и да проспеш неколико осуда по њој?! Ти си савршена и теби се никад ништа слично није догодило и не може догодити, је ли?! Е, то је тај себичлук којем нас уче са запада, а ти се трудиш за оцјену 5!

Name

Iskreno

23.05.2024 11:52

Duša moja mila. Šta drugo reći. Neka je živa i zdrava.

ODGOVORITE
Name

RIKI

23.05.2024 12:09

BAKA LEGENDA

ODGOVORITE
Name

Diaspora

23.05.2024 12:43

Sve de dobro zavrsilo,ali supermarket bi trebao imati alarm

ODGOVORITE
Name

Re:

23.05.2024 14:44

Od provale, da, ali ona nije provalila i aktivirala senzore. Bezazlena situacija, a bilo je toga. Nekoliko puta su djeca ostajala, ali od zezanja, skrivali se do kraja radnog vremena, grickali griskalice, pili sokove i dobro. To je i dobra, besplatna reklama za neku firmu. :)

Name

TEŠKO NAMA

25.05.2024 20:23

Upravo tako. Baka se zaboravila razgledajući a dijeca se zezala. Uglavnom sve se dobro završilo. Samo ovo bi od sada mogo sve češće dase ponavlja.