Бака цијелу ноћ провела у маркету у Крагујевцу

Бака (80) из Крагујевца провела је претходну ноћ закључана у једном супермаркету у овом граду, наводи Икрагујевац.

Србија 23.05.2024 | 11:08
Бака цијелу ноћ провела у маркету у Крагујевцу

Пензионерка из насеља Бресница цијелу ноћ провела је сама, "заточена" у маркету.

По Крагујевцу се препричава да су несрећну старицу пронашли запослени у јутарњој смјени, али да су, за сваки случај, због ранијих пљачки овог објекта, позвали полицију.

"Жена је пронађена жива и здрава, додуше мало неиспавана, јер је ноћ провела на клупи у маркету. Појела је двије кесице грицкалица и попила једну флашицу киселе воде", кажу локалци из бифеа преко пута маркета, преноси Телеграф.

Из продајног ланца нису жељели да коментаришу необичну причу Крагујевчанке која је наводно ноћ провела заборављена међу рафовима.

"То је дивна, старија госпођа, свакоме може да се деси. Уосталом, шопинг макар и кад су у питању основне намирнице може жену да занесе, без обзира на године", причају комшије кроз осмијех.

"Очевици" пак кажу да су старицу, пошто је легитимисана утврђено да није "понијела" из маркета ништа што није платила, полицајци одвезли кући.

Чуло се и да времешна госпођа наводно живи сама у породичној кући па током ноћи нико није пријавио њен нестанак.

(Телеграф.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Сања

23.05.2024 11:39

Старија зена,заборавна.Али свеједно,није требала да се завлаци измедју рафа пред сами крај радног времена.Треба бити свјесна да њој мозе да се слоси због старости,а да се десило ноцас,умрла би

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

23.05.2024 13:54

Старија јесте, али откуд ти дијагноза да је заборавна и да проспеш неколико осуда по њој?! Ти си савршена и теби се никад ништа слично није догодило и не може догодити, је ли?! Е, то је тај себичлук којем нас уче са запада, а ти се трудиш за оцјену 5!

Name

Искрено

23.05.2024 11:52

Душа моја мила. Шта друго рећи. Нека је жива и здрава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИКИ

23.05.2024 12:09

БАКА ЛЕГЕНДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диаспора

23.05.2024 12:43

Све де добро заврсило,али супермаркет би требао имати аларм

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

23.05.2024 14:44

Од провале, да, али она није провалила и активирала сензоре. Безазлена ситуација, а било је тога. Неколико пута су дјеца остајала, али од зезања, скривали се до краја радног времена, грицкали грискалице, пили сокове и добро. То је и добра, бесплатна реклама за неку фирму. :)

Name

ТЕШКО НАМА

25.05.2024 20:23

Управо тако. Бака се заборавила разгледајући а дијеца се зезала. Углавном све се добро завршило. Само ово би од сада мого све чешће дасе понавља.